Easysport & FUNACTION

Kevätkausi 8.2.-19.5.2021

Poikkeustilanteen vuoksi kouluilla järjestettävät EasySport- ja Fun Actioin ryhmät ovat tänä syksynä koulu- ja luokka-astekohtaisia eli vain Sakarinmäen peruskoulun omat oppilaat voivat osallistua toimintaan. Ryhmään otetaan mukaan 10 osallistujaa, ohjaaja mukaanlukien. Ohjaaja muistuttaa lapsia huolehtimaan yleisestä hygieniasta tuntia ennen ja sen jälkeen. Ryhmiin tulee ilmoittautua. Tunnit ovat iltapäivisin: ma, ti, ke ja to.

Ryhmiä ei pidetä koululaisten loma-aikoina, eikä juhlapyhien aattoina.

Tutustukaa korona-ajan ohjeisiin tästä sekä lasten liikunnan yhteisiin pelisääntöihin tästä linkistä.

EasySport

Össi järjestää Helsingin liikuntapalveluiden kanssa maksutonta Easy-Sport liikuntaa 1-6 luokkalaisille koululaisille. Ryhmiin otetaan 9 lasta. Koulu, Össi eikä Helsingin kaupunki ei ole vakuuttanut osallistujia. Helsingin EasySport liikuntatarjonta on nähtävissä kokonaisuudessaan EasySportin nettisivuilla www.easysport.fi

Fun Action

Össi järjestää Sakarinmäen peruskoululla ilmaista Fun Actioin liikuntaryhmän 7-9 luokkalaisille tytöille ja pojille palloilua, jossa toimitaan koronaturvallisesti, pelataan monipuolisesti erilaisia palloilupelejä ja tehdään voimaharjoituksia. Ryhmiä ei pidetä koululaisten loma-aikoina, eikä juhlapyhien aattoina. Tutustu Helsingin Fun Actioin liikuntatarjontaan kokonaisuudessaan.

Ilmoittauminen ryhmiin: