Temppukerhot Ja PERHEHULINAT

Kurssit / ilmoittautuminen

Temppukerhot

Maanantaisin, 
Klo 18.00-18.45 Temppukerho, 3-6-vuotiaat

Syksy ajalla 29.8.-28.11.2022, kevät ajalla 9.1.-15.5.2023

Vuoroja ei ole koulujen loma-aikoina (syysloma 17.-23.10. ja hiihtoloma 20.-26.2.), juhlapyhien aattoina, pääsiäisenä 6.4.-10.4. eikä vappuna 30.4.-1.5.

  • HUOM! Kevään 2023 osalta ryhmäkohtainen minimiosallistujamäärä ei toteutunut. Tästä syystä kaksi erillistä ryhmää on yhdistetty yhdeksi ryhmäksi, jotta Temppukerho voidaan järjestää. Temppukerho on 3-6 vuotiaille lapsille yhteinen ja kello 18.00-18.45.

Temppukerhoissa alle kouluikäiset lapset pääsevät liikkumaan ohjatusti ja monipuolisesti perusliikuntataitoja kehittäen, leikkimielisyyttä unohtamatta. Temppukerhot on jaettu iän mukaan tenava- sekä trikkiklubeihin ja tunnit on suunniteltu ikäryhmä ja herkkyyskausi huomioiden. Lapset oppivat kerhossa pelien, temppujen ja leikin kautta liikunnallisuutta ja ketteryyttä. Tunnilla tehdään leikkien ja temppuradan muodossa harjoitteita. Liikunnallisuuden lisäksi, tunnilla opitaan myös sosiaalisia taitoja. Mukaan lapset tarvitsevat sisäliikuntaan sopivat vaatteet, paljaat jalat sekä vesipullon. Kerho soveltuu sekä tytöille että pojille. Näillä tunneilla hauskuus on taattu ja vauhtia ei puutu!

Koululaisille on temppukerhosta astetta haasteellisemmat EasySport Össigym ryhmät, katso kuvaukset EasySport toiminnan kohdalta.

Tutustukaa korona-ajan ohjeisiin tästä sekä lasten liikunnan yhteisiin pelisääntöihin tästä linkistä.

Temppukerhoja ohjaa Sini Mantila ja Eerika Mäkinen.

PERHEHULINAT

Tiistaisin klo 17.00-18.30 ajalla 6.9.-29.11.2022 – ei koulujen loma-aikoina.

Perhehulinat on alle kouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen maksuton vapaamuotoinen liikuntahetki Sakarinmäen koulun tiloissa, vuoroa valvoo Össin ohjaaja. Myös perheen kouluikäiset sisarukset voivat tulla mukaan, mutta vuorolla liikutaan perheen pienempien ehdoilla. Välineinä on perhehulina-kassi, joka sisältää perinteisiä liikuntavälineitä. Perheet voivat itse suunnitella hulinoiden ohjelman, Össin ohjaaja on paikan päällä antamassa liikuntavinkkejä. Sisään pääsee klo 17.00 sekä 17.30, muina aikoina ulko-ovi on lukossa. Leikit lopetellaan klo noin 18.20, jonka jälkeen osallistujat yhdessä siivoavat salin tyhjäksi seuraavia käyttäjiä varten.

Riittää, että perheestä yksi ilmoittautuu (jotta saamme yhteystiedot).