Temppukerhot Ja PERHEHULINAT

Temppukerhot

Maanantaisin, 
Klo 17.15-18.00 Trikkiklubi, 5-6-vuotiaat
Klo 18.15-19.00 Tenavaklubi, 3-4-vuotiaat

Syksy 2021 ajalla 16.8.-29.11.2021, kevät 2022 ajalla 10.1.-16.5. Ei koulujen loma-aikoina.

Tutustukaa korona-ajan ohjeisiin tästä sekä lasten liikunnan yhteisiin pelisääntöihin tästä linkistä.

Temppukerhoissa alle kouluikäiset lapset pääsevät liikkumaan ohjatusti ja monipuolisesti perusliikuntataitoja kehittäen, leikkimielisyyttä unohtamatta. Temppukerhot on jaettu iän mukaan tenava- sekä trikkiklubeihin ja tunnit on suunniteltu ikäryhmä ja herkkyyskausi huomioiden. Lapset oppivat kerhossa pelien, temppujen ja leikin kautta liikunnallisuutta ja ketteryyttä. Tunnilla tehdään leikkien ja temppuradan muodossa harjoitteita. Liikunnallisuuden lisäksi, tunnilla opitaan myös sosiaalisia taitoja. Mukaan lapset tarvitsevat sisäliikuntaan sopivat vaatteet, paljaat jalat sekä vesipullon. Kerho soveltuu sekä tytöille että pojille. Näillä tunneilla hauskuus on taattu ja vauhtia ei puutu!

Koululaisille on temppukerhosta astetta haasteellisemmat ja maksuttomat EasySport Össigym ryhmät, katso kuvaukset EasySport toiminnan kohdalta.

Temppukerho-ohjaajina toimii Sini Mantila ja Elias Mäkinen.

PERHEHULINAT

Tiistaisin klo 17.00-18.30 – ei koulujen loma-aikoina. Toiminta toistaiseksi tauolla koronatilanten takia. Ilmoitamme kun toiminta käynnistyy.

Perhehulinat on alle kouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen maksuton vapaamuotoinen liikuntahetki Sakarinmäen koulun tiloissa, vuoroa valvoo Össin ohjaaja. Välineinä perhehulina-kassi, joka sisältää perinteisiä liikuntavälineitä. Perheet voivat itse suunnitella hulinoiden ohjelman, Össin ohjaaja on paikan päällä antamassa liikuntavinkkejä.

Osallistujamäärä on 20 henkilöä per kerta. Riittää, että perheestä yksi ilmoittautuu (jotta saamme yhteystiedot).

Kurssit / ilmoittautuminen