HINNASTO 2020

Lasten liikunta

Lasten baletti 80 €
Showtanssi 100 €
Lasten temppukerhot 80
EasySport-ryhmät 0 €
FunAction 25 € *

* FunActioin toimintaan voi osallistua 13-17-vuotiaat lunastamalla Helsingin kaupungin FunActioin kortin. FunAction- liikuntakortin voit ostaa Itäkeskuksen ja Jakomäen uimahalleilta, Kisahallin pääkassalta, Latokartanon liikuntahallilta, Liikuntamyllystä sekä Pirkkolan ja Yrjönkadun uimahalleilta. Kortilla voi osallistua kaikille FunAction -tunneille. Katso tarjonta ja lisäohjeet https://funactionnuorille.fi/

 

Aikuisten liikunta

Ryhmäliikunta, Anytime 140 €
Ryhmäliikunta, Anytime (nuoret, alle 18v) 65 €
Ryhmäliikunnan 12x sarjamaksu 80 €
Ryhmäliikunnan kertamaksu 10 € *
Miesten sähly 78 €

* Ryhmäliikuntatunneille kerta/tutustumismaksu 10 € pitää maksa ennen tunnille osallistumista. Maksa kertamaksu tasarahana käteisellä tai liikuntaseteleillä ohjaajalle. Voit myös maksaa kertamaksun Össin tilille ennen tunnin alkamista. Maksu Össin tilille: FI6655611820 030565 viitenumerolla 4051. Näytä maksusta kuitti ohjaajalle.

 

Jäsenmaksut

Osallistuminen ryhmiin edellyttää Össin jäsenyyttä. Jäsenmaksu lisätään osallistumismaksuihin. Jäseneksi liityt automaattisesti ilmoittautumalla mukaan johonkin ryhmään. Lisätiedot jäsenmaksu-valikosta.

Aikuiset, yli 18 v. 20 € / vuosi
Lapset, alle 18 v. 10 € / vuosi
 

Laskuista

Tärkeää, että maksat laskusi käyttäen viitenumeroa, jonka saat ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiisi. Voit maksaa kurssimaksun myös liikuntaseteillä, katso maksuohje.

Laskun saat ilmoittautumisen yhteydessä, erillisenä viestinä ilmoittamaasi sähköpostiin. Paperisen laskun toimitamme pyydettäessä, paperilaskusta lisämaksu 5 €. Laskussa on 14 päivää maksuaikaa. Jos tarvitset laskulle lisää maksuaikaa, ole yhteydessä laskutukseemme verkkosivujen yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse: info@ostersundominsisu.fi, niin vältyt huomatusmaksulta 5 €. Maksamalla eräpäivään mennessä varmistat paikkasi ryhmässä. Löydät laskusi myös myClub jäsenrekisteristä, kohdasta ”laskut”. Huomaa, että jokaisen jäsenen laskut ovat oman tilin alla.

Jos et ole saanut laskua ja vahvistusviestiä, ilmoittautumisesi ole tule perille tai sähköpostiosoitteesi puuttuu tai se on virheellinen. Tarkisita myös roskapostikansiosi. Ongelmatilanteissa ole yhetydessä ole yhteydessä laskutukseemme verkkosivujen yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse: info@ostersundominsisu.fi.

Jos myClub ilmoittaa laskusi erääntyneeksi, vaikka olet maksanut sen?
Maksutiedot päivittyy automaattisesti päivittäin ja maksetut maksut näkyvät myClubissa pienellä viiveellä. Jos maksusi ei näy, laskusi ei ole kirjaantunut meille, esim. viitenumero on saattanut mennä väärin. Ole siinä tapauksessa meihin yhteydessä. Jos maksat Smartum-seteleillä, kirjaamme ne pari kertaa kaudessa myClubiin, jolloin maksu kuittaantuu maksetuksi. Jos olet maksanut laskun, ei syytä huoleen, mutta ole meihin yhtydessä.

Vinkki: Merkitse lasku myClubissa itsellesi käsitellyksi
Maksettuasi laskun voit merkitä maksusuorituksen jälkeen ’Merkitse käsitellyksi’ -napista laskun käsitellyksi. Voit siis merkitä itsellesi muistiin ja mahdollisesti toiselle huoltajalle tiedoksi, että olet laittanut laskun maksuun. Näin ei tule vahingossa maksettua laskua useampaan kertaan, jos maksusuoritukset eivät ole vielä päivittyneet myClub-järjestelmään tai laskun eräpäivä on vasta tulevaisuudessa.

Lisäksi kun lasku on merkitty käsitellyksi, et saa myöskään viikkotiedotteessa muistutuksia avoimista laskuista.

Jos sinulla on kysyttävää avoimista laskuista, ota yhteyttä seuran rahastonhoitajaan (info@ostersundominsisu.fi).

Virtuaaliviivakoodi
myClub-laskuissa on automaattisesti mukana virtuaaliviivakoodi, joka on pankkiviivakoodin numeerinen versio. Laskua maksaessasi voit kopioida virtuaaliviivakoodin verkkopankkisi viivakoodikenttään. Näin laskun maksaminen on helppoa ja virheetöntä ja laskun tietoja ei tarvitse syöttää käsin.

Huomioithan, että osallistumismaksu ei sisällä tapaturmavakuutusta.

Maksujen palautus
Ilmoittatumiset ovat sitovia ja osallistumismaksuja voidaan palauttaa osin tai kokonaan ainoastaan erityistapauksissa (esim. lääkärintodistus pitkäaikaisesta sairaudesta). Jos et halua jatkaa ryhmässä, ilmoita siitä meille heti info@ostersundominsisu.fi (tai täyttämällä yhteydenottolomake). Huomiothan, että Össi ei palauta maksettuja osallistumismaksuja ilman erityistä syytä. Maksujen palautuksesta vähennetään 30 € toimistomaksu.