HINNASTO

Lasten liikunta

Lasten baletti 80 €
Showtanssi 100 €
Lasten temppukerhot 80
Sirkuskoulu 100 €
EasySport-ryhmät 0 €
 
 

Aikuisten liikunta

Ryhmäliikunta, Anytime 130 €
Ryhmäliikunta, Anytime (nuoret, alle 18v) 80 €
Ryhmäliikunnan 12x sarjamaksu 80 €
Ryhmäliikunnan kertamaksu 10 € *
Miesten sähly 60 €

* Ryhmäliikuntatunneille kerta/tutustumismaksu 10 € pitää maksa ennen tunnille osallistumista. Maksa kertamaksu tasarahana käteisellä tai liikuntaseteleillä ohjaajalle. Voit myös maksaa kertamaksun Össin tilille ennen tunnin alkamista. Maksu Össin tilille: FI6655611820 030565 viitenumerolla 4051. Näytä maksusta kuitti ohjaajalle.

 

Jäsenmaksut

Osallistuminen ryhmiin edellyttää Össin jäsenyyttä. Jäsenmaksu lisätään osallistumismaksuihin. Jäseneksi liityt automaattisesti ilmoittautumalla mukaan johonkin ryhmään. Lisätiedot jäsenmaksu-valikosta.

Aikuiset, yli 18 v. 20 € / vuosi (10 € / kausi)
Lapset, alle 18 v. 10 € / vuosi (5 € / kausi)
 

Laskuista

Tärkeää, että maksat laskusi käyttäen viitenumeroa, jonka saat ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiisi. Voit maksaa kurssimaksun myös liikuntaseteillä, katso maksuohje.

Laskun saat ilmoittautumisen yhteydessä, erillisenä viestinä ilmoittamaasi sähköpostiin. Paperisen laskun toimitamme pyydettäessä, paperilaskusta lisämaksu 5 €. Laskussa on 14 päivää maksuaikaa. Jos tarvitset laskulle lisää maksuaikaa, ole yhteydessä laskutukseemme verkkosivujen yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse: info@ostersundominsisu.fi, niin vältyt huomatusmaksulta 5 €. Maksamalla eräpäivään mennessä varmistat paikkasi ryhmässä. Löydät laskusi myös myClub jäsenrekisteristä, kohdasta ”laskut”. Huomaa, että jokaisen jäsenen laskut ovat oman tilin alla.

Jos et ole saanut laskua ja vahvistusviestiä, ilmoittautumisesi ole tule perille tai sähköpostiosoitteesi puuttuu tai se on virheellinen. Tarkisita myös roskapostikansiosi. Ongelmatilanteissa ole yhetydessä ole yhteydessä laskutukseemme verkkosivujen yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse: info@ostersundominsisu.fi.

Jos myClub ilmoittaa laskusi erääntyneeksi, vaikka olet maksanut sen?
Toistaiseksi tiedot maksusuorituksista ei välity myClub-palveluun (näkyvät Össin pankkitililla kyllä), jonka vuoksi maksettu lasku näkyy myClubissa erääntyneen. Konekielisen tiliotteen liittäminen myClub palveluun on prosessissa pankin kanssa. Kun pankkiyhteys toimii, maksutiedot päivittyy automaattisesti päivittäin ja maksetut maksut näkyvät myClubissa. Jos olet maksanut laskun, ei syytä huoleen. 

Vinkki: Merkitse lasku myClubissa itsellesi käsitellyksi
Maksettuasi laskun voit merkitä maksusuorituksen jälkeen ’Merkitse käsitellyksi’ -napista laskun käsitellyksi. Voit siis merkitä itsellesi muistiin ja mahdollisesti toiselle huoltajalle tiedoksi, että olet laittanut laskun maksuun. Näin ei tule vahingossa maksettua laskua useampaan kertaan, jos maksusuoritukset eivät ole vielä päivittyneet myClub-järjestelmään tai laskun eräpäivä on vasta tulevaisuudessa.

Lisäksi kun lasku on merkitty käsitellyksi, et saa myöskään viikkotiedotteessa muistutuksia avoimista laskuista.

Jos sinulla on kysyttävää avoimista laskuista, ota yhteyttä seuran rahastonhoitajaan (info@ostersundominsisu.fi).

Virtuaaliviivakoodi
myClub-laskuissa on automaattisesti mukana virtuaaliviivakoodi, joka on pankkiviivakoodin numeerinen versio. Laskua maksaessasi voit kopioida virtuaaliviivakoodin verkkopankkisi viivakoodikenttään. Näin laskun maksaminen on helppoa ja virheetöntä ja laskun tietoja ei tarvitse syöttää käsin.

Huomioithan, että osallistumismaksu ei sisällä tapaturmavakuutusta.

Maksujen palautus
Ilmoittatumiset ovat sitovia ja osallistumismaksuja voidaan palauttaa osin tai kokonaan ainoastaan erityistapauksissa (esim. lääkärintodistus pitkäaikaisesta sairaudesta). Jos et halua jatkaa ryhmässä, ilmoita siitä meille heti info@ostersundominsisu.fi (tai täyttämällä yhteydenottolomake). Huomiothan, että Össi ei palauta maksettuja osallistumismaksuja ilman erityistä syytä.