HINNASTO 2020

Lasten liikunta

Lasten temppukerhot 80
EasySport-ryhmät 0 €
FunAction 0 €
 

Aikuisten liikunta

Ryhmäliikunta, Anytime 130 €*
Ryhmäliikunnan 14x sarjamaksu 100 €
Ryhmäliikunta, Anytime alle 18v. 65 €*

Ryhmäliikunnan kertamaksu

10 €
Miesten sähly 80 €

Kertamaksu

Ryhmäliikuntatunneille kerta/tutustumismaksu 10 € on maksettava ennen tunnille osallistumista. Maksa kertamaksu tasarahana käteisellä tai liikuntaseteleillä ohjaajalle. Voit myös maksaa kertamaksun Össin tilille ennen tunnin alkamista. Maksu Össin tilille: FI6655611820 030565 viitenumerolla 4051. Näytä maksusta kuitti ohjaajalle/vuorovalvojalle.

 

Jäsenmaksut

Osallistuminen ryhmiin edellyttää Össin jäsenyyttä. Jäsenmaksu lisätään osallistumismaksuihin. Jäseneksi liityt automaattisesti ilmoittautumalla mukaan johonkin ryhmään. Lisätiedot jäsenmaksu-valikosta.

Aikuiset, yli 18 v. 20 € / vuosi
Lapset, alle 18 v. 10 € / vuosi
 

Kevätkauden 2022 maksunhyvitys anytime-jumppa

Kevätkausi 2022 käynnistyi myöhässä koronarajoituksista johtuen 1.2.2022 – kolme viikkoa alkuperäisestä suunnitelmasta myöhässä. Tämän vuoksi sulkuajalle 11.1.-31.1.2022 saa aikuisten anytimemaksuun 20,53 € suuruisen hyvityksen. Kevään anytimekortti siis  129,47 €. Nuorten, alle 18v. anytime kortissa maksuhyvitys on 10,26 € (norm. kausihinta 65 €).

Jos ehdit maksaa koko summan yht. 150 €, hyvitämme liikamaksun lahjakortin muodossa, joka on voimassa vuoden 2022 loppuun. Laita meille viestiä liikamaksusta, niin kirjaamme lahjakortin sinulle.

14-kerran kortteja alennukset eivät koske, koska kevätkautta on aloituksen viivästymisestä huolimatta yhteensä 16 viikkoa (1.2.-22.5.). Katsomme, että 14-kerran kortin ehtii käyttää kevään aikana. Voit halutessasi päivittää 14-kerran kortin anytimekortiksi maksamalla erotuksen 9,47 €. Laita sähköpostia, jos haluat vaihtaa 14-krt-kortin anytime-korttiin.

Maksujen palautus

Huomiothan, että Össi ei palauta maksettuja osallistumismaksuja ilman erityistä syytä. Ilmoittautumiset ovat sitovia ja osallistumismaksuja palautetaan osin tai kokonaan ainoastaan erityistapauksissa (esim. lääkärintodistus pitkäaikaisesta sairaudesta). Jos et halua jatkaa ryhmässä, ilmoita siitä meille heti info@ostersundominsisu.fi (tai täyttämällä yhteydenottolomake). Maksujen palautuksesta vähennetään 30 € toimistomaksu. Jäsenmaksua ei palauteta.

Koronan vaikutus:
Jos kausi ei käynnisty ollenkaan koronavirus Covid-19 epidemiatilanteessa, palautamme osallistumismaksut. Jos kausi keskeytyy koronan vuoksi, tuotamme etämateriaalia verkkoon. Jos tunteja ei pystytä korvaamaan tai etämateriaalia tuottamaan, palautamme loppukauden kurssimaksun vähennettynä jäsenmaksulla ja toimistokuluilla. Jos kausi keskeytyy ihan kauden lopussa, emme palauta maksuja eikä enää tuoteta etämateriaalia. Harjoitusten ollessa tauolla, panostamme muuhun seuran kehittämistyöhön sekä pyrimme aktivoimaan jäsenistöä etämateriaalian avulla omaehtoiseen harjoitteluun ja ulkoliikunnan.

Toiveemme on, että koronan seuraukset kuitattaisiin yhdessä ja yhteisvastuullisesti. Seuran toiminnan jatkuvuuden kannalta maksujen palautukset muiden kuin yksittäisten tapahtumien osalta ovat haastavia.

Noudatamme toiminnassamme Suomen hallituksen, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, sosiaali- ja terveysministeriön, opetus- ja kulttuuriministeriön ja ulkoministeriön linjauksia. Lisätietoa ValtioneuvostonTHL:n ja AVI:n sivuilla.

Laskuista

Tärkeää, että maksat laskusi käyttäen viitenumeroa, jonka saat ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiisi. Voit maksaa kurssimaksun myös liikuntaseteillä, katso maksuohje.

Laskun saat ilmoittautumisen yhteydessä, erillisenä viestinä ilmoittamaasi sähköpostiin. Paperisen laskun toimitamme pyydettäessä, paperilaskusta lisämaksu 5 €. Laskussa on 14 päivää maksuaikaa. Jos tarvitset laskulle lisää maksuaikaa, ole yhteydessä laskutukseemme verkkosivujen yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse: info@ostersundominsisu.fi, niin vältyt huomatusmaksulta. Maksamalla eräpäivään mennessä varmistat paikkasi ryhmässä. Löydät laskusi myös myClub jäsenrekisteristä, kohdasta "laskut". Huomaa, että jokaisen jäsenen laskut ovat oman tilin alla.

Jos et ole saanut laskua ja vahvistusviestiä, ilmoittautumisesi ole tule perille tai sähköpostiosoitteesi puuttuu tai se on virheellinen. Tarkisita myös roskapostikansiosi. Ongelmatilanteissa ole yhetydessä ole yhteydessä laskutukseemme verkkosivujen yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse: info@ostersundominsisu.fi.

Jos myClub ilmoittaa laskusi erääntyneeksi, vaikka olet maksanut sen?
Maksutiedot päivittyy automaattisesti päivittäin ja maksetut maksut näkyvät myClubissa pienellä viiveellä. Jos maksusi ei näy, laskusi ei ole kirjaantunut meille, esim. viitenumero on saattanut mennä väärin. Ole siinä tapauksessa meihin yhteydessä. Jos maksat Smartum-seteleillä, kirjaamme ne pari kertaa kaudessa myClubiin, jolloin maksu kuittaantuu maksetuksi. Jos olet maksanut laskun, ei syytä huoleen, mutta ole meihin yhtydessä.

Vinkki: Merkitse lasku myClubissa itsellesi käsitellyksi
Maksettuasi laskun voit merkitä maksusuorituksen jälkeen 'Merkitse käsitellyksi' -napista laskun käsitellyksi. Voit siis merkitä itsellesi muistiin ja mahdollisesti toiselle huoltajalle tiedoksi, että olet laittanut laskun maksuun. Näin ei tule vahingossa maksettua laskua useampaan kertaan, jos maksusuoritukset eivät ole vielä päivittyneet myClub-järjestelmään tai laskun eräpäivä on vasta tulevaisuudessa.

Lisäksi kun lasku on merkitty käsitellyksi, et saa myöskään viikkotiedotteessa muistutuksia avoimista laskuista.

Jos sinulla on kysyttävää avoimista laskuista, ota yhteyttä seuran rahastonhoitajaan (info@ostersundominsisu.fi).

Virtuaaliviivakoodi
myClub-laskuissa on automaattisesti mukana virtuaaliviivakoodi, joka on pankkiviivakoodin numeerinen versio. Laskua maksaessasi voit kopioida virtuaaliviivakoodin verkkopankkisi viivakoodikenttään. Näin laskun maksaminen on helppoa ja virheetöntä ja laskun tietoja ei tarvitse syöttää käsin.

Huomioithan, että osallistumismaksu ei sisällä tapaturmavakuutusta.