Puistojumppa

Kesällä järjestämme puistojumppia säävarauksella Landbon kentällä, Landbontie 26, 00890 Helsinki (ks. kartta).

KESÄJUMPAT 2023

klo 18-19

Touko- ja kesäkuussa torstaisin 25.5.-15.6.
Puistozumba / JOSÉ MARTÍNEZ MESA

Elokuussa torstaisin 3.8.-24.8.
Puistojumppa / OHJAAJA PÄIVITTYY

Kesäjumppaan kausimaksu 30 €
Kausimaksulla jumppaat kaikki puistojumpat. Yksittäiselle tunneille ei ole erikseen ilmoittautumista. Jokaisella tunnilla Össin toimihenkilö kirjaa osallistujat kävijäseurannan vuoksi, jos tulee jälkikäteen tarvetta tavoittaa osallistujat.

Myös kertamaksu mahdollisuus 10 € krt
Kertamaksu 10 € on maksettava ennen tunnille osallistumista. Maksa kertamaksu Össin tilille: FI6655611820 030565 viitenumerolla 4051. Näytä maksusta kuitti ohjaajalle/vuorovalvojalle. Voit myös maksaa kertamaksun tasarahana käteisellä tai liikuntaseteleillä ohjaajalle/vuorovalvojalle.

Tunnit säävarauksella
Ilmoitamme peruutuksista viimeistään 1 tuntia ennen jumppaa ilmoittautuneille sähköpostitse.  Myös alla olevaan tuntilistaukseen kirjautuu, jos tunti peruutetaan.

OSTA OMA ANYTIME-KORTTISI TÄSTÄ

Puistozumba on hyväntuulinen kuntotanssitunti, jossa tunnelma on korkealla ja hiki pinnassa. tunnilla luvassa tuttuun tapaan paljon vauhdikasta tanssia helppojen askelsarjojen ja hyvän fiiliksen kautta, tietysti hikoillen. Latinalaisrytmit saavat kropan liikkumaan ja hymyn huuleen, kunto paranee huomaamatta!

Puistojumppa on tehokas, monipuolinen harjoitus, joka kehittää lihaskuntoa, hapenottokykyä ja liikkuvuutta. Puistojumppiin ovat kaikki tervetulleita nauttimaan monipuolisesta liikunnasta raikkaassa ulkoilmassa. Lihaskuntoharjoitukset tehdään omalla kehonpainolla. Jumppa ei sisällä hankalia askelsarjoja. Jokainen voi osallistua jumppaan oman kuntonsa mukaan. Puistojumppaan kannattaa ottaa oma jumppa-alusta mukaan.

to 25.5. Puistozumba Jose
to 1.6. Puistozumba Jose
to 8.6. Puistozumba Jose
to 15.6. Puistozumba Jose
to 3.8. Puistojumppa
to 10.8. Puistojumppa
to 17.8. Puistojumppa
to 24.8. Puistojumppa

Kurssitarjonta