Puistojumppa

Kesällä järjestämme puistojumppia säävarauksella Landbon kentällä, Landbontie 26, 00890 Helsinki (ks. kartta). Jumpat järjestetään voimassa olevin karonarajoitusten puitteissa.

KESÄJUMPAT 2022

klo 18-19

Kesäkuussa keskiviikkoisin 1.6.-29.6.
Puistozumba / JOSÉ MARTÍNEZ MESA

Elokuussa tiistaisin 2.8.-23.8.
Puistozumba (tai toiveiden mukaan joka toinen kerta bodypump) / CARITA LINTUNEN

Kesäjumppiin on kausimaksu 30 €
Kausimaksulla jumppaat koko kesän, kaikki puistojumpat. Yhdellä maksulla voit käydä juuri niillä tunneilla kuin haluat. Yksittäiselle tunneille ei ole erikseen ilmoittautumista. Jokaisella tunnilla Össin toimihenkilö kirjaa osallistujat kävijäseurannan vuoksi, jos tulee jälkikäteen tarvetta tavoittaa osallistujat. Ilmoittautumisen yhteydessä voit käyttää kevään kauden aloituksen viivästymisestä johtuvan alennuksen 20,53 € hyödyksesi . Tämä alennus vain henkilöille, jotka maksaneet täyden osallistumismaksun 150 € (suurin osa maksoi alennetun maksun 129,47 €).

Myös kertamaksu mahdollisuus 10 € krt
Kertamaksu 10 € on maksettava ennen tunnille osallistumista. Maksa kertamaksu tasarahana käteisellä tai liikuntaseteleillä ohjaajalle. Voit myös maksaa kertamaksun Össin tilille: FI6655611820 030565 viitenumerolla 4051. Näytä maksusta kuitti ohjaajalle/vuorovalvojalle.

Tunnit säävarauksella
Ilmoitamme peruutuksista viimeistään 1 tuntia ennen jumppaa ilmoittautuneille sähköpostitse.  Myös alla olevaan tuntilistaukseen kirjautuu, jos tunti peruutetaan. Jos joudumme perumaan sateen takia yli puolet jumpista, palautamme osallistumismaksusta puolet.

OSTA OMA ANYTIME-KORTTISI TÄSTÄ

Puistozumba on hyväntuulinen kuntotanssitunti, jossa tunnelma on korkealla ja hiki pinnassa. tunnilla luvassa tuttuun tapaan paljon vauhdikasta tanssia helppojen askelsarjojen ja hyvän fiiliksen kautta, tietysti hikoillen. Latinalaisrytmit saavat kropan liikkumaan ja hymyn huuleen, kunto paranee huomaamatta!

ke 1.6. José puistozumba
ke 8.6. José puistozumba
ke 15.6. José puistozumba
ke 22.6. José puistozumba
ke 29.6. José puistozumba
ti 2.8. Carita puistozumba
ti 9.8. Carita puistozumba
ti 16.8. Carita puistozumba
ti 23.8. Carita puistozumba

Muista ilmoittautua puistojumppiin !!!


Kurssitarjonta