Maksu liikuntaseteleillä


Kuittaamme keskitetysti liikuntasetelimaksuja myClubiin maksetuksi kerran pari kuukaudessa, joten laskusi voi näkyä erääntyneenä, vaikka olet toimittanut setelit. Jos laskusi roikkuu myClubissa erääntyneenä vaikka olet maksanut sen, tai saat maksumuistuksen, ole meihin sähköpostitse yhteydessä info@ostersundominsisu.fi. Sivun alhaalla lisäinfoa.

Maksu smartum-, tyky ja virikeseteleillä


  1. Laita setelit, kopio laskustasi ja raha kuoreen. Muista allekirjoittaa jokainen seteli.
  2. Jos seteleistä ei tule tasasummaa, laita ylimääräinen seteli tai käteistä. Käytä tasasummaa. Voit myös maksaa erotuksen tilille käyttäen laskusssa mainittua viitenumeroa.
  3. Sulje kuori ja laita kuoreen tunnukseksi nimesi, ryhmä, summa (Jenni Jumppari, Anytime, 140&nbsp€, Smartum seteleitä 28 kpl a' 5 €)
  4. Anna setelit tunnin alussa ohjaajalle tai Smartum-vastaavalle (Marjut Kamppinen). Setelit voi myös toimittaa iltalenkillä Marjutille kotiin, Riihikalliontie 8, Landbo.
Image

Maksu smartum-saldolla


Voit maksaa osallistumismaksun verkkomaksuna SmartumPay-verkkopalvelussa.

SmartumPay-mobiilisovelluksen voit ladata sovelluskaupoista, tai vaihtoehtoisesti kirjautua tällä linkillä: https://www.smartum.fi/ajankohtaista/vaihtoehtoinen-kirjautumistapa-smartumpay-sovellukseen?hsLang=fi

Össin Smartum-tilin numero /asiakasnumeromme, on: 54372. Seuramme löytyy palvelusta hakusanalla Össi.

Smartuminen verkkopalvelu edellyttää rekisteröitymistä ja kirjautumista. Katso lisää Smartumin verkkosivuilla

Maksaessasi smartum-saldolla, ilmoita sähköpostilla info@ostersundominsisu.fi tai verkkossivujen yhetydenottolomakkeella, että maksat laskun Smartum-saldolla, liitä viestiin myös kopio laskustasi / laskun tiedot, niin kohdistamme suorituksesi oikealle laskulle.

Image

Maksu Sportti-passulla/E-passi/Eazybreak


Kun käytössäsi on SporttiPassi voit maksaa henkilökohtaisen harjoitusmaksusi  verkkomaksulla.

  1. Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi www.epassi.fi -sivulla
  2. Valitse SporttiPassin verkkomaksut
  3. Aloita kirjoittamalla valikkoon Östersundomin Sisu - Össi ry, kun järjestelmä löytää sen valitse palveluntarjoaja ja paina "seuraava"
  4. Kirjoita summa euroissa
  5. Kirjoita palvelunkuvaukseen mitä maksu koskee
  6. Paina maksa

Allekirjoita sähköpostiin saamasi seteli ja tuo se tositteena maksusta

Vuoden 2019 alusta alkaen Össillä on sopimus myös toisen verkkopalvelutarjoajan, Eazybreakin kanssa.

Image

Yleistä


Huomioi, että maksaessasi liikuntaseteleillä tai vastaavilla maksusi näkyy avoimena niin kauan, kunnes rahastonhoitaja ehtii kuitata maksun maksetuksi. Saamme listat ja yhteenvedot maksuista pienellä viiveellä ja aina maksut eivät kohdistu oikein. Jos saat maksumuistuksen, pyydämme sinulta ymmärrystä ja ota yhteyttä selvittääkseni asia: info@ostersundominsisu.fi.

Kuittaus täytyy tehdä manuaalisesti ja rahastonhoitaja tekee tätä työtä vapaaehtoisena keskitetysti noin kerran kuukaudessa, ilman korvausta oman päivätyönsä ja harrastustensa ohessa – sinun parhaaksesi. Joten pyydämme kärsivällisyyttä vaikka maksu näkyy avoimena ja saat "turhia" maksumuistuksia.

Jos maksusi roikkuu pidempään (useamman viikon) avoimena-tilassa ja saat kirjallisen maksumuistuksen, lähetä siinä tapauksessa viesti Össin rahastonhoitajalle info@ostersundominsisu.fi, jossa kerrot maksaneesi laskun liikuntaseteillä, liitä mukaan alkuperäisen laskunnumero ja mahdollinen tosite maksusta, niin rahastonhoitaja selvittää maksun. Toimi ainoastaan näin, jos saat maksumuistuksen - sillä suurimmassa osassa tapauksia maksut kohdistuvat oikein, ilman erillistä sähköpostia.