Image
Image
Image

Aikuisten liikunta


Nuorille ja aikuisille on monipuolista peruskuntoa ylläpitävää kuntoliikuntaa: erilaisia ryhmäliikuntatunteja, kehonhuoltoa sekä sählyä. Tunneille ovat tervetulleita aloittelevat ja kokeneet ryhmistelijät, entiset ja nykyiset aktiiviliikkujat, tavoitteellisesti tai rennosti kuntoilevat. Tunneilla voit treenata oman kuntotason ja tuntemuksen mukaan. Tutustu ryhmien sisältöön ja ilmoittaudu rohkeasti mukaan. Aikuisten ryhmiin voit tulla mukaan myös kesken kauden.

Osallistuminen Össin liikuntatarjontaan edellyttää voimassa olevaa jäsenyyttä. (Senioriliikuntaan osallitsuakseen ei tarvitse olla jäsen). Hinnoista ja osallistumismaksuista löydät tietoa “Hinnasto" -valikosta.

Ryhmät järjestetään Sakarinmäen peruskoululla, osoite Knutersintie 924, 00890 Helsinki.

Ryhmiä ei järjestetä, jos salissa on koulun omaa käyttöä, koulun loma-aikoina, eikä pyhäpäivinä ja -aattoina. Jokaisen ryhmän kohdalla on erikseen ilmoitettu tunnit, jolloin tunteja ei pidetä.

Toiveita, ideoita, palautetta?

Haluamme kehittää Össin ryhmäliikuntatoimintaa kävijöiden tarpeiden ja kiinnostusten pohjalta. Otamme ilolla vastaan palautetta ja kehitysideoita. Kerro toiveesi ryhmän ohjaajalle tai kirjoita ne Össin Jumppatiimille palautelomakkeella.

Varaamme oikeuden muutoksiin (mm. opettajan äkillinen sairastuminen ja koulun oma käyttö). Tuntimuutoksista tai -peruutuksista tiedotamme verkkosivuilla sekä tarvittaessa sähköpostitse ja Össin Facebook-ryhmässä.