Aikuisten liikunta

Nuorille ja aikuisille on monipuolista peruskuntoa ylläpitävää kuntoliikuntaa: erilaisia ryhmäliikuntatunteja, kehonhuoltoa sekä sählyä. Tunneille ovat tervetulleita aloittelevat ja kokeneet ryhmistelijät, entiset ja nykyiset aktiiviliikkujat, tavoitteellisesti tai rennosti kuntoilevat. Tunneilla voit treenata oman kuntotason ja tuntemuksen mukaan. Tutustu ryhmien sisältöön ja ilmoittaudu rohkeasti mukaan. Aikuisten ryhmiin voit tulla mukaan myös kesken kauden.

Osallistuminen Össin liikuntatarjontaan edellyttää voimassa olevaa jäsenyyttä. Hinnoista ja osallistumismaksuista löydät tietoa “Hinnasto” -valikosta.

Ryhmät järjestetään Sakarinmäen peruskoululla, osoite Knutersintie 924, 00890 Helsinki. Poikkeuksena Jooga, joka pidetään Leirikeskus Östersundomissa (nuorisotalo Östis), Knutersintie 915, 00890 Helsinki.

Syyskausi 2017 ajalla 4.9. – 10.12. Ryhmiä ei pidetä, jos salissa on koulun omaa käyttöä, koulun loma-aikoina, eikä pyhäpäivinä ja -aattoina.

  • syysloma 16.-22.10.
  • pyhäinpäivä 3.-5.11.
  • itsenäisyyspäivä 4.-6.12.

Toiveita, ideoita, palautetta? Haluamme kehittää Össin ryhmäliikuntatoimintaa kävijöiden tarpeiden ja kiinnostusten pohjalta. Otamme ilolla vastaan palautetta ja kehitysideoita. Kerro toiveesi ryhmän ohjaajalle tai kirjoita ne Össin Jumppatiimille palautelomakkeella.

Varaamme oikeuden muutoksiin. Tuntimuutoksista tai -peruutuksista tiedotamme verkkosivuilla sekä tarvittaessa sähköpostitse ja Össin Facebook-ryhmässä.