Ryhmäliikunta

TUTUSTU Jumppatarjontaan

Ryhmäliikuntaan ilmoittaudut mukaan valitsemalla sinulle sopivimman maksutavan. Jumpparyhmiä, joissa aiot käydä, ei tarvitse valita eikä tunneille tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tutustu jumppatarjontaan sivun alareunassa olevasta listauksesta ja tule rohkeasti mukaan! Valittavanasi on erilaisia tunteja jokaisena viikon päivänä tunteja. Tunnit ovat pituudeltaan 60 minuuttia, jollei muuta mainita.

Valittavana on 14 kerran kortti, anytime kortti tai jooga-kortti. Aiemmasta poiketen, jooga järjestetään erillisenä kurssina, koska Leirikeskuksen salin pienuuden vuoksi ryhmäkoko on rajattu 10 henkilöön. Joogaan voi siis osallistua ainoastaan lunastamalla Jooga-kortin. Joogaan ei voi tulla anytime- tai syksyn 14 kerran kortilla. Joogalainen, voi kuitenkin käydä korvaamassa poissaolon millä tahansa Össin tunnilla.

Nuoriso (alle 18v.) saa anytimekortin puoleen hintaan: 65 € + jäsenmaksu 5 €. Nuorisoalennus korjataan jälkikäteen laskulle, ole silloin yhteydessä info@ostersudominsisu.fi.

Varaamme oikeuden muutoksiin. Tuntimuutoksista ja peruutuksista ilmoitamme myClubin kautta sähköpostitse - siksi on tärkeää, että yhteystietosi on ajantasalla. Tiedotamme muutoksista ja peruutuksista myös  verkkosivujen ajankohtaista palstalla ja Össin Facebook-sivulla.

14-kertaa sarjakortti sopii sinulle, joka käyt kerran viikossa yhdessä jumpassa

€100


  • Sakarinmäen koululla

  • Käy vapaavalintaisesti 14 kertaa kuluvan kauden aikana sinulle sopivissa jumpissa Sakarinmäen koululla (ei jooga-pienryhmä).

ilmoittaudu

JOOGA pienryhmä

€135


  • Leirikeskus Östersundomissa

  • Osallistumisoikeus jooga pienryhmään, 14 opetuskertaa.
  • Väliin jääneen tunnin voit käydä korvaamassa muilla tunneilla.

ilmoittaudu

Maksuihin lisätään jäsenmaksu (10 € aikuiset, 5 € nuoriso per kausi). Tutustumaan voi tulla 10 euron kertamaksulla (ei jooga pienryhmä). Osallistumismaksuista ja maksujenpalautuksista lisätietoja hinnastossa.

Ryhmät järjestetään Sakarinmäen peruskoululla, osoite Knutersintie 924, 00890 Helsinki. Poikkeuksena Jooga, joka pidetään Leirikeskus Östersundomissa (ent. nuorisotalo Östis), Knutersintie 915, 00890 Helsinki.

Tutustu myClub palvelun käyttöönottoon ja käyttöohjeisiin. Katso lisäohjeita kohdasta "ilmoittautuminen".


 

COVID-19 VAIKUTUKSET TOIMINTAAN

Erityisjärjestelyillä mahdollisestaan tilojen turvallinen käyttö koronaviruspandemian aikana. Lue tarkkaan korona-ajan ohjeistus ja sen vaikutukset toimintaan.