Ryhmäliikunta

Ryhmäliikuntaan ilmoittaudut mukaan valitsemalla sinulle sopivimman maksutavan. Jumpparyhmiä, joissa aiot käydä, ei tarvitse valita eikä tunneille tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tutustu jumppatarjontaan sivun alareunassa olevasta listauksesta ja tule rohkeasti mukaan! Valittavanasi on erilaisia tunteja jokaisena viikon päivänä tunteja. Tunnit ovat pituudeltaan 60 minuuttia, jollei muuta mainita.

Valittavana on 14 kerran kortti, anytime kortti tai jooga-kortti. Aiemmasta poiketen, jooga järjestetään erillisenä kurssina, koska Leirikeskuksen salin pienuuden vuoksi ryhmäkoko on rajattu 10 henkilöön. Joogaan voi siis osallistua ainoastaan lunastamalla Jooga-kortin. Joogaan ei voi tulla anytime- tai syksyn 14 kerran kortilla. Joogalainen, voi kuitenkin käydä korvaamassa poissaolon millä tahansa Össin tunnilla.

Nuoriso (alle 18v.) saa anytimekortin puoleen hintaan: 65 € + jäsenmaksu 5 €. Nuorisoalennus korjataan jälkikäteen laskulle, ole silloin yhteydessä info@ostersudominsisu.fi.

Varaamme oikeuden muutoksiin. Tuntimuutoksista ja peruutuksista ilmoitamme myClubin kautta sähköpostitse – siksi on tärkeää, että yhteystietosi on ajantasalla. Tiedotamme muutoksista ja peruutuksista myös  verkkosivujen ajankohtaista palstalla ja Össin Facebook-sivulla.

14-kertaa sarjakortti sopii sinulle, joka käyt kerran viikossa yhdessä jumpassa

€100

  • Sakarinmäen koululla
  • Käy vapaavalintaisesti 14 kertaa kuluvan kauden aikana sinulle sopivissa jumpissa Sakarinmäen koululla (ei jooga-pienryhmä).
ilmoittaudu

JOOGA pienryhmä

€135

  • Leirikeskus Östersundomissa
  • Osallistumisoikeus jooga pienryhmään, 14 opetuskertaa.
  • Väliin jääneen tunnin voit käydä korvaamassa muilla tunneilla.

ilmoittaudu

Maksuihin lisätään jäsenmaksu (10 € aikuiset, 5 € nuoriso per kausi). Tutustumaan voi tulla 10 euron kertamaksulla (ei jooga pienryhmä). Osallistumismaksuista ja maksujenpalautuksista lisätietoja hinnastossa.

Ryhmät järjestetään Sakarinmäen peruskoululla, osoite Knutersintie 924, 00890 Helsinki. Poikkeuksena Jooga, joka pidetään Leirikeskus Östersundomissa (ent. nuorisotalo Östis), Knutersintie 915, 00890 Helsinki.

Tutustu myClub palvelun käyttöönottoon ja käyttöohjeisiin. Katso lisäohjeita kohdasta ”ilmoittautuminen”.


TUTUSTU Jumppatarjontaan

COVID-19 VAIKUTUKSET TOIMINTAAN

Erityisjärjestelyillä mahdollisestaan tilojen turvallinen käyttö koronaviruspandemian aikana. Kiinnitämme huomiota turvaetäisyyksiin ja korotettuun hygieniatasoon sekä noudatamme kokoontumisrajoituksia rajaamalla asiakasmääriä. Reagoimme nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja räätälöimme toiminnan sopivaksi covid-19 tilanteeseen. Toivomme teiltä myös ymmärrystä ja pyydämme jokaista huomioimaan poikkeustilanteesta aiheutuvat erityisjärjestelyt:  Lue tarkkaan liitteenä oleva osallistujan covid-19 ohjeistus.

TÄRKEÄÄ: Kädet tulee pestä (tai käyttää käsidesiä) aina ennen ja jälkeen tunnin. Ja turvavälit pidettävä. Jos olet vähänkin sairas – jää kotiin, katso THL:n ohjeet ja hakeudu koronatestiin.

Seuraamme jatkuvasti tilannetta, rajoituksia muutetaan ja päivitetään tarpeen mukaan, mikäli tuntien turvallinen järjestäminen ja tilojen käyttö sitä edellyttää. Mikäli toimintaan tulee koronasta johtuvia rajoituksia syyskautemme aikana, ensisijaisesti pyrimme siirtämään ryhmäliikuntatunnit verkkoon ja järjestämään niin lapsille kuin aikuisille ulkona ohjattua liikuntaa pienryhmissä. Jatkamme harjoituksia salissa heti, kun se on mahdollista.

Mikäli kausi keskeytyy, emmekä pysty järjestämään korvaavaa toimintaa, niin kausimaksusta palautetaan osa . Maksunpalautuksista tarkemmin infoa  Hinnasto-sivulta.