Kurssitarjonta

Lasten ja nuorten liikunta

Temppukerhot >>
EasySport- ja FunActioin toiminta >>
Leirit >>

Lapsille on tarjolla voimistelua temppukerhoissa sekä alakoululaisille maksuttomia matalankynnyksen EasySport-liikuntakerhoja ja 13-17-vuotialle FunAction toimintaa. Koulujen lomien aikana järjestämme koululaisille liikuntaleirejä. Nuoret voivat osallistua miesten salibandyyn ja aikuisten jumppiin.

Covid-19 koronaviruksesta huolimatta, Össin lastenryhmissä opitaan uusia taitoja turvallisessa ympäristössä. Turvallisen ilmapiirin luovat Össin koulutetut ohjaajat. Lasten sekä ohjaajien turvallisuus varmistetaan rajaamalla asiakasmääriä, asettamalla turvaetäisyyksiä ja huolehtimalla käsihygieniasta. Lasten ryhmissä ryhmäkoot ovat pieniä ja harjoittelu turvallista. Erityisjärjestelyillä mahdollisestaan tilojen turvallinen käyttö koronaviruspandemian aikana. Lue korona-ajan ohjeistus ja covid-19 viruksen vaikutukset toimintaan sekä noudata yhteisiä yleisiä lasten ryhmien pelisääntöjä joilla luomme turvallisen ilmapiirin.

On tärkeää, että lapsi, joilla on pientäkään infektio-oiretta (lämpö, yskä, kurkkukipu, nuha, hengenahdistus, pääkipu, pahoinvointi, ripuli, vatsakipu, haju- tai makuaistin puutos, lihaskivut, väsymys) jää kotiin.

Ryhmä muodostuu, mikäli tulee minimimäärä osallistujia. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Varaamme oikeuden muokata ja yhdistää ryhmiä, jotta ryhmiin tulee tasaisesti ja riittävästi osallistujia. Meistä johtumattomista syistä vuoroihin saattaa tulla peruutuksia, joista ilmoitamme sähköpostilla. Siksi on tärkeää, että yhteystiedot ovat ajantasalla ja myös easySport ryhmiin ilmoittaudutaan mukaan myClub järjestelmän kautta.

Osallistuminen Össin liikuntatarjontaan edellyttää voimassa olevaa jäsenyyttä, EasySportissa ja Fun Actioinissa jäsenmaksu vapaaehtoinen. Hinnoista ja osallistumismaksuista löydät tietoa “Hinnasto” -valikosta.

Ryhmät järjestetään Sakarinmäen peruskoululla, osoite Knutersintie 924, 00890 Helsinki. Koulun sali on Össin käytössä omavalvonta sopimuksella. Omavalvontasopimus edellyttää Össin liikkujilta ja huoltajilta vastuullista salin käyttöä, lasten perään katsomista ja jälkien siistimistä, koska iltavahtimestaria ei ole. Tulkaa ajoissa paikalla. Tuntien aikana koulun ulko-ovi on suljettuna, joten myöhässä ei pääse sisään.

Älkää painako ovikelloa, sillä ovikello ei kuulu salissa, vaan muissa tiloissa joissa se häiritsee.