Lasten ja nuorten liikunta

Temppukerhot >>
Sirkus >>
Lasten tanssi >>
EasySport-toiminta >>
Leirit >>

Lasten ryhmissä ryhmäkoot ovat pieniä ja harjoittelu turvallista. Ryhmiä ohjaavat koulutetut ohjaajat ja useammassa ryhmässä on apuohjaaja mukana. Lapsille on tarjolla sirkusta, showtanssia, balettia ja temppukerhoja sekä koululaisille maksuttomia matalankynnyksen EasySport-liikuntakerhoja. EasySportissa pääsee pelaamaan ja leikkimään ohjatusti kavereiden kanssa, temppuilemaan ÖssiGymissä sekä tutustumaan BreakDance katutanssiin. Koulujen lomien aikana järjestämme koululaisille liikuntaleirejä. Nuoret voivat osallistua miesten salibandyyn ja aikuisten jumppiin.

Syyskausi 2017 on ajalla 4.9. – 10.12. Ryhmiä ei pidetä 16.-22.10, 3.-5.11. ja 4.-6.12. Aiemmasta poiketen, syys- ja kevätkaudelle ilmoittaudutaan erikseen. Ryhmä muodostuu, mikäli tulee minimimäärä osallistujia. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Varaamme oikeuden muokata ja yhdistää ryhmiä, jotta ryhmiin tulee tasaisesti ja riittävästi osallistujia.

Osallistuminen Össin liikuntatarjontaan edellyttää voimassa olevaa jäsenyyttä. Hinnoista ja osallistumismaksuista löydät tietoa “Hinnasto” -valikosta.

Ryhmät järjestetään Sakarinmäen peruskoululla, osoite Knutersintie 924, 00890 Helsinki. Koulun sali on Össin käytössä omavalvonta sopimuksella. Omavalvontasopimus edellyttää Össin liikkujilta ja huoltajilta vastuullista salin käyttöä, lasten perään katsomista ja jälkien siistimistä, koska iltavahtimestaria ei ole. Tulkaa ajoissa paikalla. Tuntien aikana koulun ulko-ovi on suljettuna, joten myöhästellijät eivät pääse sisään.


Kurssitarjonta