Image
Image
Image

Lasten ja nuorten liikunta


Temppukerhot ja perhehulinat >>
EasySport- ja FunActioin toiminta >>
Leirit >>

Alle kouluikäisille lapsille on tarjolla voimistelua temppukerhoissa ja liikuntatuokioita perhehulinoiden merkeissä. Alakoululaisille on maksuttomia matalankynnyksen EasySport-liikuntakerhoja ja 13-17-vuotialle FunAction toimintaa. Koulujen lomien aikana järjestämme koululaisille liikuntaleirejä. Nuoret voivat osallistua miesten salibandyyn ja aikuisten jumppiin.

Össin lastenryhmissä opitaan uusia taitoja turvallisessa ympäristössä. Turvallisen ilmapiirin luovat Össin koulutetut ohjaajat. Lasten ryhmissä ryhmäkoot ovat pieniä ja harjoittelu turvallista. On edelleenkin tärkeää, että lapsi osallistuu ryhmään täysin terveenä. Lapsi, joilla on infektio-oiretta (lämpö, yskä, kurkkukipu, nuha, hengenahdistus, pääkipu, pahoinvointi, ripuli, vatsakipu, haju- tai makuaistin puutos, lihaskivut, väsymys) jää kotiin. Ryhmissämme jokainen lapsiperhe sitoutuu noudattamaan yhteisiä yleisiä lasten ryhmien pelisääntöjä, joilla luomme turvallisen ilmapiirin.

Ryhmä muodostuu, mikäli tulee minimimäärä osallistujia. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Varaamme oikeuden muokata ja yhdistää ryhmiä, jotta ryhmiin tulee tasaisesti ja riittävästi osallistujia. Meistä johtumattomista syistä vuoroihin saattaa tulla peruutuksia, joista ilmoitamme sähköpostilla. Siksi on tärkeää, että yhteystiedot ovat ajantasalla ja myös easySport ryhmiin ilmoittaudutaan mukaan myClub järjestelmän kautta.

Osallistuminen Össin liikuntatarjontaan edellyttää voimassa olevaa jäsenyyttä, EasySportissa ja Fun Actioinissa jäsenmaksu vapaaehtoinen. Hinnoista ja osallistumismaksuista löydät tietoa “Hinnasto” -valikosta.

Ryhmät järjestetään Sakarinmäen peruskoululla, osoite Knutersintie 924, 00890 Helsinki. Koulun sali on Össin käytössä omavalvonta sopimuksella. Omavalvontasopimus edellyttää Össin liikkujilta ja huoltajilta vastuullista salin käyttöä, lasten perään katsomista ja jälkien siistimistä, koska iltavahtimestaria ei ole. Tulkaa ajoissa paikalla. Tuntien aikana koulun ulko-ovi on suljettuna, joten myöhässä ei pääse sisään.

Älkää painako ovikelloa, sillä ovikello ei kuulu salissa, vaan se häiritsee tilojen muita käyttäjiä.