Lasten ja nuorten liikunta

Temppukerhot >>
Lasten tanssi >>
EasySport-toiminta >>
Leirit >>

Lasten ryhmissä ryhmäkoot ovat pieniä ja harjoittelu turvallista. Ryhmiä ohjaavat koulutetut ohjaajat ja useammassa ryhmässä on apuohjaaja mukana. Lapsille on tarjolla showtanssia, balettia ja temppukerhoja sekä koululaisille maksuttomia matalankynnyksen EasySport-liikuntakerhoja. Koulujen lomien aikana järjestämme koululaisille liikuntaleirejä. Nuoret voivat osallistua miesten salibandyyn ja aikuisten jumppiin.

Lasten liikunnan syyskausi on ajalla 26.8.-2.12.2019 ja kevätkausi 7.1.-15.5.2020. Tunteja ei pidetä koulun lomien aikana, eikä juhlapyhien aattoina.

Ryhmä muodostuu, mikäli tulee minimimäärä osallistujia. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Varaamme oikeuden muokata ja yhdistää ryhmiä, jotta ryhmiin tulee tasaisesti ja riittävästi osallistujia. Meistä johtumattomista syistä vuoroihin saattaa tulla peruutuksia, joista ilmoitamme sähköpostilla. Siksi on tärkeää, että yhteystiedot ovat ajantasalla ja myös easySport ryhmiin ilmoittatudutaan mukaan myClub järjestelmän kautta.

Osallistuminen Össin liikuntatarjontaan edellyttää voimassa olevaa jäsenyyttä, poikkeuksena EasySportissa jäsenmaksu vapaaehtoinen. Hinnoista ja osallistumismaksuista löydät tietoa “Hinnasto” -valikosta.

Ryhmät järjestetään Sakarinmäen peruskoululla, osoite Knutersintie 924, 00890 Helsinki. Koulun sali on Össin käytössä omavalvonta sopimuksella. Omavalvontasopimus edellyttää Össin liikkujilta ja huoltajilta vastuullista salin käyttöä, lasten perään katsomista ja jälkien siistimistä, koska iltavahtimestaria ei ole. Tulkaa ajoissa paikalla. Tuntien aikana koulun ulko-ovi on suljettuna, joten myöhässä ei pääse sisään. 

Älkää painako ovikelloa, sillä ovikello ei kuulu salissa, vaan muissa tiloissa joissa se häiritsee.


Kurssitarjonta