Jäsenmaksut


Osallistuminen Össin ryhmiin ja kerhoihin edellyttää seuran jäsenyyttä, poikkeuksena EasySport, FunAction ja Perhehulinat, joihin voi osallistua ilman jäsenyyttä - toki toivomme kaikkien toimintaan osallistuvien maksavan jäsenmaksun kannatusmielessä, mikäli oma taloudellinen tilanne sen sallii. Tällä turvataan seuran toimintojen jatkuminen.

Össin jäsenyyden vuosihinta on

  • yli 18-vuotiailta 20 €
  • alle 18-vuotiailta 10 €

Jäsenmaksu laskutetaan kahdessa erässä, puolet keväällä ja puolet syksyllä. Össin maksullisiin ryhmiin ilmoittautuneet liittyvät automaattisesti jäseneksi ilmoittautumisen yhteydessä ja laskuun tulee mukaan jäsenmaksu, eikä erillistä "Liity jäseneksi" ilmoittatumista tarvitse tehdä. Jäsenmaksu on henkilökohtainen. Huomioitahan jäsenmaksun suhteen seuraavaa:

  • Jos osallistut useampaan ryhmään, jäsenmaksu tulee automaattisesti joka laskulle. Jäsenmaksun voi vähentää toisen ryhmän ilmoittautumisen yhteydessä pois laskulta.
  • Vaikka EasySport, FunActioin ja Perhehulinat ryhmät ovat maksuttomia, ilahdumme, jos maksatte kannatusmielessä jäsenmaksun. Jäsenmaksun voi valita ryhmään ilmoittautumisen yhteydessä tai alla olevasta painikkeesta.

Seuran toimintojen ja arjen pyörittämiseksi vaaditaan hallinnollisia toimia, joista syntyy kuluja. Keventääksemme vapaaehtoisten toimihenkilöiden työtä, olemme automatisoineet, suoraviivaistaneet ja digitalisoineet hallinnollisia toimia, joista syntyy seuralle palvelumaksuja- ja ylläpitokuluja. Jäsenmaksuilla katetaan näitä toimisto- ja hallintokustannuksia.

Voit liittyä myös kannatusjäseneksi.


Liity jäseneksi »