Jäsenmaksu

Osallistuminen Össin ryhmiin ja kerhoihin edellyttää seuran jäsenyyttä, poikkeus EasySport. Seuran toimintojen ja arjen pyörittämiseksi vaaditaan hallinnollisia toimia, joista syntyy kuluja. Jäsenmaksuilla katetaan näitä toimisto- ja hallintokustannuksia.

Össin jäsenyyden vuosihinta vuonna 2017 on yli 18-vuotiailta 20 € ja alle 18-vuotiailta 10 €. Jäsenmaksu maksetaan kahdessa erässä: keväällä ja syksyllä. Össin ryhmiin ilmoittautuneet liittyvät automaattisesti jäseneksi ilmoittautumisen yhteydessä ja laskuun tulee automaattisesti mukaan jäsenmaksu. Jäsenmaksu on henkilökohtainen. Huomioitahan, jäsenmaksun suhteen seuraavissa tapauksissa:

  • Kun lapsi osallistuu useampaan ryhmään, jäsenmaksu tulee automaattisesti joka laskulle (5 €/kausi). Jäsenmaksun voi vähentää toisen ryhmän ilmoittautumisen yhteydessä pois laskulta.
  • Vaikka EasySport ryhmät ovat maksuttomia, ilahdumme kovin, jos maksatte EasySport-toimintaan osallistuvasta lapsesta kannatusmielessä jäsenmaksun. Jäsenmaksun voi valita EasySport ryhmään ilmoittautumisen yhteydessä.

Voit liittyä myös tästä kannatusjäseneksi.