Jäsenmaksu

Osallistuminen Össin ryhmiin ja kerhoihin edellyttää seuran jäsenyyttä, poikkeus EasySport. Seuran toimintojen ja arjen pyörittämiseksi vaaditaan hallinnollisia toimia, joista syntyy kuluja. Jäsenmaksuilla katetaan näitä toimisto- ja hallintokustannuksia.

Össin jäsenyyden vuosihinta vuonna 2018 on yli 18-vuotiailta 20 € ja alle 18-vuotiailta 10 €. Jäsenmaksu laskutetaan kahdessa erässä, puolet keväällä ja puolet syksyllä. Össin ryhmiin ilmoittautuneet liittyvät automaattisesti jäseneksi ilmoittautumisen yhteydessä ja laskuun tulee mukaan jäsenmaksu. Maksu on henkilökohtainen. Huomioitahan jäsenmaksun suhteen seuraavaa:

  • Kun lapsi osallistuu useampaan ryhmään, jäsenmaksu tulee automaattisesti joka laskulle (5 €/vuosi). Jäsenmaksun voi vähentää toisen ryhmän ilmoittautumisen yhteydessä pois laskulta.
  • Vaikka EasySport ryhmät ovat maksuttomia, ilahdumme kovin, jos maksatte EasySport-toimintaan osallistuvasta lapsesta kannatusmielessä jäsenmaksun. Jäsenmaksun voi valita EasySport ryhmään ilmoittautumisen yhteydessä.

Voit liittyä myös tästä kannatusjäseneksi.