Personal Trainer pienryhmä

ÖSSIN PERSONAL TRAINER PIENRYHMÄVALMENNUS
4 VIIKON TREENISTARTTI

Tehokasta ja hauskaa treeniä yhdessä turvallisesti

4 viikon treenistartti on kick-off säännöllisen ja tavoitteellisen harjoittelun aloittamiseen. Tavoitteena on painonpudotus ja sen tuomat terveysvaikutukset. Liikunnan hyvät terveysvaikutukset usein tiedetään, mutta miten saada liikunta pysymään mukana arjen tuoksinassa? Neljän viikon treenistartti -pienryhmässä saat uutta virtaa, suunnitelmallisuutta ja pysyvyyttä liikkumiseesi. Tämä pienryhmä antaa sinulle työkaluja hyvän ja pysyvän kunnon saavuttamiseen.

Neljän viikon Treenistartin aikana opit liikkumaan monipuolisesti sellaisella tavalla, joka edistää terveyttäsi, parantaa vireystilaasi arjessa ja auttaa painonhallinnassa

Tämä kurssi on sinua varten, jos tavoitteenasi on painonpudotus. Sinulla on aiempaa treenitaustaa, mutta mahdollisesti taukoa liikunnasta ja nyt haluat saada näkyviä tuloksia sekä uudenlaista tavoitteellisuutta harjoitteluusi.

Pienryhmässä tsemppaat motivaatiosi ja treenisi personal trainerin ohjauksessa kuntoon!

Ryhmässä treenaaminen motivoi usein enemmän kuin yksin puurtaminen. Ryhmässä sitoudut treeniin yhdessä muiden kanssa ja treenistä tulee entistä tehokkaampaa. Ryhmässä harjoittelu sujuu yleensä kuin huomaamatta. Saat voimaa ryhmän muista jäsenistä ja aika lentää kuin siivillä.

Ryhmän pieni koko mahdollistaa yksilöllisten erojen ja tarpeiden huomioonottamisen. Ohjaajan valmentavassa otteessa tekniikkasi hioutuu paremmaksi ja saat treenistäsi enemmän irti.

Tämä pienryhmä antaa sinulle tarvittavat työkalut kiinteämmän ja sporttisemman vartalon saavuttamiseen. Tapaamisten aikana opit muun muassa, millainen treenijako ja mitkä liikkeet edistävät kiinteytymistä ja rasvanpolttoa parhaiten näkyvien tuloksien saavuttamiseksi. Personal Trainerin ohjauksessa opit tekemään lihaskuntoliikkeet oikein ja tehokkaasti siten, että ne tuntuvat juuri oikeissa lihaksissa.

Mitä?

  • Pienryhmävalmennus on 4-10 hengen ryhmä
  • Valmennus sisältää perus- ja kestävyysharjoittelua, sekoituksen voimaharjoittelua ja toiminnallista treeniä sekä kehohuolto- ja venyttelyohjeita.
  • Treenejä tehdään neljän viikon ajan yhdessä harjoitellen 2 kertaa viikossa, tämän lisäksi jokainen harjoittelee itsenäisesti oman harjoitusohjelman mukaisesti
  • Mukaan saat valmiin ja selkeän treeniohjelman 4 viikoksi
  • Valmentajan tuki
  • Saat käyttöösi valmennussovelluksen, jonka avulla voit seurata harjoitusohjelmaasi. Sieltä löytyy harjoituskalenteri, selkeät harjoitusohjelmat (kirjalliset ja video) ja voit olla yhteydessä valmentajaasi.

Kenelle?

Sopii kaiken ikäisille miehille ja naisille, jotka tarvitsevat tsemppiä tavoitteellisen harjoittelun aloittamiseen. Osallistujan tavoite on painonpudotus ja saada liikunnalla näkyviä tuloksia sekä uudenlaista tavoitteellisuutta harjoitteluun.

Hinta 65 €

Pienryhmätreeni 8 kertaa (60 min) neljän viikon ajan, sisältäen myös kotiharjoitusohjelman ja valmennussovelluksen.

Aikataulu

Viikolla 21: 22.5-27.5 ilmoittautumiset ja alkukartoitus lomakkeen palautus

Ajalla 29.5.-21.6 pienryhmä treenit 2 kertaa viikossa (yht. 8 krt, a’ 60 min),

  • Maanantaisin klo 18-19
  • Keskiviikkoisin klo 18-19

Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistuksen, laskun ja linkin alkukartoituslomakkeeseen, jonka pohjalta valmentaja tutustuu ennakkoon ryhmäläisiin suunnittelee ohjelman.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ MUKAAN >>


Kurssitarjonta