Image
Image
Image

IlmoittautuminenYleisiä ohjeita myClubin käyttöön


Ryhmiin ilmoittaudutaan syyskauden alussa. Sinulle / lapsellesi varataan paikka koko kaudelle syksy-kevät. Kevätkauden alkaessa lähetämme kevään laskun, jos et halua jatkaa kevät kaudella, pyydämme sinua perumaan paikkasi viimeistään saatuasi uuden laskun. Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu verkkosivuilta löytyvien kurssikohtaisten ilmoittautumislinkkien kautta tai suoraan myClubiin. Myös kesken kauden voi tulla mukaan. Lasten ryhmistä voi vapaita paikkoja tiedustella ohjaajilta tai toimihenkilöiltä info@ostersundominsisu.fi

Lastenryhmissä ja miesten salibandyssa ilmoittaudutaan ryhmään, johon osallistuu. Jumpissa (Aikuisten ryhmäliikunta) ilmoittautuminen tapahtuu valitsemalla itselle sopivin maksuvaihtoehto: anytime tai 14-kerran kortti. Jumpissa ei tarvitse ilmoittaa ryhmää, jossa aikoo käydä.

Ilmoittautumislinkit avautuvat myClub-jäsenpalveluun, jossa perheen jokaiselle ilmoittujalle tulee luoda oma tili (lasta ilmoittaessa tili luodaan lapsen nimellä). Palvelussa voit sitten yhdistää eri tilejä ja vaihtaa roolia eri tilien välillä. Ilmoittautuminen edellyttää sähköpostiosoitetta, johon toimitamme vahvistusviestin, maksutiedot sekä ryhmän toimintaan liittyvää tiedotusta. Huolehdithan, että sähköpostiosoitteesi on oikein ja ajan tasalla. Huomaa, että ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan osallistumismaksun.

 

Kirjaudu sisään myClub -järjestelmään, tai jos olet uusi käyttäjä, luo myClub -tili ja kirjaudu sisään. Täytä jäsentietolomake. Vanhojenkin käyttäjien on hyvä tarkistaa jäsentietojen oikeellisuus.

Valitse ryhmä johon haluat ilmoittautua. Kunkin ryhmän kohdalla näkyy ilmoittautumistilanne ja se, kuinka paljon vapaita paikkoja on jäljellä (jos ryhmälle on määritelty maksimiosallistujamäärä).

Lasten ryhmiin voi ilmoittautua myös jonoon peruutuspaikkojen varalle. Peruutuspaikoista ilmoitamme jonossa oleville heti paikkojen vapauduttua. Saat vahvistusviestin sähköpostiisi ilmoittautumisesta. Olemme vieneet Össin Kevään 2017 jäsenet valmiiksi myClubin jäsenreksiteriin ja heille on lähetetty sähköpostitse aktivointilinkki, joka on voimassa 24 tuntia.

Jos aktivointilinkki ei toimi, pyydä uusi aktivoimislinkki info@ostersundominsisu.fi Mikäli sinulle ei ole lähetetty aktivointilinkkiä ja tunnuksia, luo oma tili ensimmäisen ilmoittautumisen yhteydessä.

Jos olet unohtanut käyttäjätunnuksen ja salasanasi tai järjestelmä ilmoittaa, että henkilölle on jo rekisteröity seuraan Östersundomin Sisu – Össi ry käyttäjätili (sinulla on jäsentiedot valmiina), ÄLÄ luo uutta tiliä, , Vanhojen tunnuksien palautus onnistuu ”Salasana tai käyttäjätunnus unohtunut?” -linkin kautta tai ottamalla yhteyttä seuraan info@ostersundominsisu.fi.

Mikäli teet virheellisen ilmoittautumisen ryhmään tai et halua jatkaa ryhmässä, ilmoita tästä heti info@ostersundominsisu.fi, verkkosivujen kautta yhteydenottolomakkeella tai soittamalla myClubvastaavalle puhelinaikana.

Huomiothan, että ilmoittatuminen on sitova ja Össi ei palauta maksettuja osallistumismaksuja ilman erityistä syytä. MyClubin kautta ei itse pysty perumaan osallistumasta.

Kaikki kurssit