Ilmoittautuminen

Nyt ilmoittaudutaan syyskaudelle. Sinulle / lapsellesi varataan kuitenkin paikka koko kaudelle syksy-kevät. Kevätkauden alkaessa pyydämme sinua vahvistamaan paikkasi ryhmässä ja saat uuden laskun.

Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu verkkosivuilta löytyvien kurssikohtaisten ilmoittautumislinkkien kautta tai suoraan myClubiin.

Lastenryhmissä ja miesten salibandyssa ilmoittaudutaan ryhmään, johon osallistuu. Jumpissa (Aikuisten ryhmäliikunta) ilmoittautuminen tapahtuu valitsemalla itselle sopivin maksuvaihtoehto: anytime tai 12-kerran kortti. Jumpissa ei tarvitse ilmoittaa ryhmää, jossa aikoo käydä.

Ilmoittautumislinkit avautuvat myClub-jäsenpalveluun, jossa perheen jokaiselle ilmoittujalle tulee luoda oma tili (lasta ilmoittaessa tili luodaan lapsen nimellä). Palvelussa voit sitten yhdistää eri tilejä ja vaihtaa roolia eri tilien välillä.

Ilmoittautuminen edellyttää sähköpostiosoitetta, johon toimitamme vahvistusviestin, maksutiedot sekä ryhmän toimintaan liittyvää tiedotusta. Huolehdithan, että sähköpostiosoitteesi on oikein ja ajan tasalla.

Huomaa, että ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan osallistumismaksun.

Yleisiä ohjeita myClubin käyttöön

Kirjaudu sisään myClub -järjestelmään, tai jos olet uusi käyttäjä, luo myClub -tili ja kirjaudu sisään. Täytä jäsentietolomake. Vanhojenkin käyttäjien on hyvä tarkistaa jäsentietojen oikeellisuus. Valitse ryhmä johon haluat ilmoittautua. Kunkin ryhmän kohdalla näkyy ilmoittautumistilanne ja se, kuinka paljon vapaita paikkoja on jäljellä (jos ryhmälle on määritelty maksimiosallistujamäärä). Lasten ryhmiin voi ilmoittautua myös jonoon peruutuspaikkojen varalle. Peruutuspaikoista ilmoitamme jonossa oleville heti paikkojen vapauduttua. Saat vahvistusviestin sähköpostiisi ilmoittautumisesta.

Olemme vieneet Össin Kevään 2017 jäsenet valmiiksi myClubin jäsenreksiteriin ja heille on lähetetty sähköpostitse aktivointilinkki, joka on voimassa 24 tuntia. Jos aktivointilinkki ei toimi, pyydä uusi aktivoimislinkki info@ostersundominsisu.fi

Mikäli sinulle ei ole lähetetty aktivointilinkkiä ja tunnuksia, luo oma tili ensimmäisen ilmoittautumisen yhteydessä.

Jos olet unohtanut käyttäjätunnuksen ja salasanasi tai järjestelmä ilmoittaa, että henkilölle on jo rekisteröity seuraan Östersundomin Sisu – Össi ry käyttäjätili (sinulla on jäsentiedot valmiina), ÄLÄ luo uutta tiliä, , Vanhojen tunnuksien palautus onnistuu ”Salasana tai käyttäjätunnus unohtunut?” -linkin kautta tai ottamalla yhteyttä seuraan info@ostersundominsisu.fi.

Mikäli teet virheellisen ilmoittautumisen ryhmään tai et halua jatkaa ryhmässä, ilmoita tästä heti info@ostersundominsisu.fi, verkkosivujen kautta yhteydenottolomakkeella tai soittamalla myClubvastaavalle puhelinaikana. Huomiothan, että ilmoittatuminen on sitova ja Össi ei palauta maksettuja osallistumismaksuja ilman erityistä syytä. MyClubin kautta ei itse pysty perumaan osallistumasta.

Kysyttävää myClubista?

Ota yhteyttä: seurasihteeri@ostersundominsisu.fi puheenjohtaja@ostersundominsisu.fi

Neuvomme ja autamme sinua myClubin käytössä puhelimitse 046 9473385
ma-ti ja to-pe klo 11-13.

Kaikki kurssit