Miesten salibandy

Sakarinmäen koulun liikuntasalin puitteissa vapaamuotoista ja peruskuntoa ylläpitävää salibandypeliä miehille ja miesten pelissä pärjääville nuorille.

Mukaan mahtuu uusia pelaajia. Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä. Nyt on tärkeää, että kaikki vuorolla kävijät ilmoittautuvat mukaan, ja maksavat osallitumismaksun.

Sählyvuorot ovat

  • ke klo 19.00-20.00
  • su klo 18.00 - 19.00

Kausimaksu 80 €. Kausimaksu on sama, osallistuitpa yksi- tai kaksi kertaa viikossa. Osallistuminen edellyttää Össin jäsenyyttä, joka lisätään kausimaksuun. Katso lisää maksuista hinnastosta.

Ryhmät järjestetään Sakarinmäen peruskoululla, osoite Knutersintie 924, 00890 Helsinki.

Muistahan kuitata osallistumisesi ennen ryhmän alkua päiväkirjakansioon. Mikäli nimesi puuttuu listalta, lisää se sinne itse. Össin on raportoitava osallistujamääränsä Liikuntavirastolle avustushakemusten yhteydessä.

Erityisjärjestelyillä mahdollisestaan tilojen turvallinen käyttö koronaviruspandemian aikana. Lue tarkkaan korona-ajan ohjeistus ja covid-19 viruksen vaikutukset toimintaan.

Kevätkausi on ajalla 12.1.-22.5.2022. Ryhmiä ei pidetä, jos salissa on koulun omaa käyttöä. Varaamme oikeuden muutoksiin.

Vuoroja ei ole

  • pääsiäisenä 17.4. (Kaikki vuorot peruttu pääisäisen ajan 14.4.-18.4.2022)
ILMOITTAUDU SALIBANDYYN