Lasten liikuntaryhmät käynnistyvät syyskuun alussa Suositut EasySport kerhot jatkuvat maanantaisin ja keskiviikkoisin. Temppukerhot maanantaisin,…

Koronatiedote 31.1.2021

Temppukerhot käynnistyvät maanantaina 1.2.2021
Osallistujille on lähetetty ajankohtaista infoa sähköpostitse. Ryhmiin mahtuu mukaan uusia osallistujia. Lue lisää temppukerhoista

Pyrimme käynnistämään koululaisten EasySport ja FunActioin ryhmät viimeistään 8.2.
Ryhmät toteutetaan koulupäivän aikana, josta johtuen ryhmät ovat vain Sakarinmäen koulukeskuksen oppilaille (Sakarinmäen peruskoulu ja Östersundoms Skolan). Osa ryhmistä saattaa käynnistyä jo aiemmin kuluvan viikon aikana. Tiedotamme viimeistään tiistaina 2.2. tarkemmin, miten ja milloin koululaisten EasySport ja FunActioin ryhmien käynnistäminen alkaa. Kevään ryhmät, jotka käynnistymässä:

 • MA Easysport 5-luokka, klo 15.15-16.15 (Sakarinmäen pk:n oppilaille)
 • MA Easysport 1-2 luokat, klo 16.15-17.15 (Sakarinmäen pk:n ja Östersundoms Skolan oppilaille)
 • TI FunActioin 7-9 luokat, klo 15.15-16.15 (Sakarinmäen pk:n oppilaille)
 • KE Easysport 3-luokka, klo 13.30-14.30 (Sakarinmäen pk:n oppilaille, HUOM! Paikka Leirikeskus Östis)
 • KE Easysport 4-luokat, klo 114.30-15.30 (Sakarinmäen pk:n oppilaille)
 • KE Easysport 6-luokka, klo 14.30-15.30 (Sakarinmäen pk:n oppilaille)
 • TO FunActioin 7-9 luokat, klo 15.15-16.15 (Sakarinmäen pk:n oppilaille)

Aikuisten (yli 20-vuotiaiden) toiminta on keskeytetty 28.2. asti
Noudatamme viranomaisten antamia ohjeita ja tiedotamme heti, kun toiminta voi käynnistyä. Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä valmistelee paikallista päätöksentekoa. Laitamme edelleen liikuntavinkkejä nettisivuillemme sekä facebookkiin, kunnes saamme toiminnan käyntiin. Seuraa vinkkejä:
➡️ https://ostersundominsisu.fi/liikuntavinkit/

Lue päivitetty Toimintaohje 1.2.2021 lastenliikunnan käynnistyessä (alla kopio)

 1. Pidä hyvää huolta itsestäsi ja huolehdi turvaväleistä ja yleisestä hygieniasta omassa arjessasi liikuntaharrastuksen ulkopuolella. Omalla toiminnallasi pidät huolta myös muista.
 2. Et osallistu toimintaan sairaana, tai jos olosi on normaalista poikkeava tai mikäli perheessä on flunssaa tai olet altistunut koronavirukselle.
 3. Jos matkustat tai osallistut suuriin yleisötapahtumiin, harkitset omaehtoista karanteenia kunnes tiedät olevasi oireeton, seuraa myös ulkoministeriön matkustustiedotuksia (www.um.fi).
 4. Käytät vain omaa juomapulloa, peset kädet ennen ja jälkeen harjoituksien, yskit vain hihaasi ja pidät mahdollisimman isoa turvaväliä harjoituskavereihin.
 5. Harjoituksissa ohjaajamme huolehtii turvavälien mahdollisimman hyvästä säilymisestä.
 6. Ohjaajat ja 12 vuotta täyttäneet osallistujat käyttävät kasvomaskia, mikäli henkilöllä ei ole terveydellistä estettä kasvomaskin käyttämiselle. Kasvomaskin käyttöä edellytetään kaikissa muissa tilanteissa paitsi urheilusuoritusten aikana.
 7. Seura on rajoittanut ryhmäkokoja, ryhmiin ei oteta ylimääräisiä osallistujia, eikä mukaan voi tulla ilman ilmoittautumista. Seuralla on oltava jatkuvasti tieto siitä, keitä harjoitustiloissa on tai on ollut. Ryhmien väliin on varattu 15 minuuttia aikaa vaihdolle.
 8. Kaikki ryhmät kulkevat pääoven kautta, jonka Össin ohjaaja tulee avaamaan 5 min ennen ryhmän alkua – ole siis ajoissa paikalla. Sisään ei voi tulla edellisen poistuessa – vaan odota että ohjaaja tulee päästämään oman ryhmäsi sisään.
 9. Kontaktien välttämiseksi pukuhuoneet eivät ole käytössä, pois lukien käsienpesu ja wc-tilojen käyttö. Koska pukuhuoneet eivät ole käytössä, harjoituksiin saavutaan oikea varustus jo valmiiksi päällä.
 10. Alle kouluikäisten huoltajat voivat saattaa lapset perille, auttaa lasta pukeutumisessa ja huolehtii lapsen käsien pesusta. Lapsen saattaminen ja nouto ei saa kestää yli 15 minuuttia. Huoltajan on käytettävä maskia.
 11. Harrastukseen saattaja, kuten vanhemmat, eivät voi jäädä sisätiloihin käytävälle tai aulaan odottamaan harjoitusten ajaksi. Ohjaaja tulee avaaman lasten noutajille ulko-oven 5 min ennen harjoitusten loppumista – ole siis ajoissa takaisin.
 12. Harjoituksista tulee poistua ripeästi, eli olettehan ajoissa hakemassa lastanne harjoituksista.
 13. Virukseen sairastuneelle tai altistuneelle (karanteeni-tilanne) ei hyvitetä väliin jääneitä harjoituskertoja.
 14. Mikäli kausi keskeytyy, emmekä pysty järjestämään korvaavaa toimintaa, niin kausimaksusta palautetaan pitämättä jääneiden tuntien osuus. Maksunpalautuksista tarkemmin infoa Hinnasto-sivulta.

Jos teille heräsi kysymyksiä, olkaa rohkeasti yhteydessä: info@ostersundominsisu.fi