Temppukerhot

HUOM! 15.3.2020 alkaen koronaviruksen (COVID-19) vuoksi, kaikki Össin järjestämät lasten liikuntaryhmät perutaan huhtikuun loppuun asti. Koskee EasySport, FunActioin ja temppukerhoja.

Össin kaikki toiminta on taolla 16.3.2020 alkaen. Seuraa Össin facebook-sivulta liikuntavinkkejämme.

Temppukerhoissa alle kouluikäiset lapset pääsevät liikkumaan ohjatusti ja monipuolisesti perusliikuntataitoja kehittäen, leikkimielisyyttä unohtamatta. Temppukerhot on jaettu iän mukaan tenava- sekä trikkiklubeihin ja tunnit on suunniteltu ikäryhmä ja herkkyyskausi huomioiden. Lapset oppivat kerhossa pelien, temppujen ja leikin kautta liikunnallisuutta ja ketteryyttä. Tunnilla tehdään joka kerta leikkien ja temppuradan muodossa harjoitteita. Liikunnallisuuden lisäksi, tunnilla opitaan myös sosiaalisia taitoja. Mukaan lapset tarvitsevat sisäliikuntaan sopivat vaatteet, paljaat jalat sekä vesipullon. Kerho soveltuu sekä tytöille että pojille. Näillä tunneilla hauskuus on taattu ja vauhtia ei puutu!

Koululaisille on temppukerhosta astetta haasteellisemmat ja maksuttomat EasySport Össigym ryhmät, katso kuvaukset EasySport toiminnan kohdalta.

Temppukerho-ohjaajina toimii Sini Mantila, Elias Mäkinen, Telma Sironen ja Saara Halme.

Kurssit / ilmoittautuminen