Temppukerhot

Temppukerhoissa alle kouluikäiset lapset pääsevät liikkumaan ohjatusti ja monipuolisesti perusliikuntataitoja kehittäen, leikkimielisyyttä unohtamatta. Temppukerhot on jaettu iän mukaan tenava- sekä trikkiklubeihin ja tunnit on suunniteltu ikäryhmä ja herkkyyskausi huomioiden. Lapset oppivat kerhossa pelien, temppujen ja leikin kautta liikunnallisuutta ja ketteryyttä. Tunnilla tehdään joka kerta leikkien ja temppuradan muodossa harjoitteita. Liikunnallisuuden lisäksi, tunnilla opitaan myös sosiaalisia taitoja. Mukaan lapset tarvitsevat sisäliikuntaan sopivat vaatteet, paljaat jalat sekä vesipullon. Kerho soveltuu sekä tytöille että pojille. Näillä tunneilla hauskuus on taattu ja vauhtia ei puutu!

Koululaisille on temppukerhosta astetta haasteellisemmat ja maksuttomat EasySport Össigym ryhmät, katso kuvaukset EasySport toiminnan kohdalta.

Temppukerho-ohjaajina toimii Sini Mantila, Maria Wicklund, Terhi Nyberg ja Venla Tuuli.

Kurssit / ilmoittautuminen

Tenava 1* ja Tenava 2
Liikunnallisten perustaitojen harjoittelua leikinomaisesti vauhdikkailla temppuradoilla ja hurjilla mielikuvitus seikkailuilla viikoittain vaihtuvan teeman mukaisesti. Tuntien sisällöt samat, vain kellonaika eri.
* Alle 3-vuotiaat voivat osallistua Tenava 1 tunnille (klo 17.15-18.00) yhdessä huoltajan kanssa, huoltajan toimiessa lapsen apuna ryhmässä.

Ohjaajat: Sini Mantila ja Maria Wicklund.


Trikki 1 ja Trikki 2
Liikunnallisten perustaitojen harjoittelua vauhdikkailla temppuradoilla erilaisia trikkejä ja liikkeitä tehden vaihtuvan teeman mukaisesti. Tunnilla liikutaan erilaisia alustoja ja pintoja käyttäen. Sopii sekä tytöille että pojille.

Ohjaajat: Venla Tuuli ja Terhi Nyberg.