SYYSKOKOUS TI KLO SAKARINMÄESSÄ Össillä menee hyvin! Meillä on viikon jokaisena päivänä ryhmiä ja…

SYYSKOKOUS TI KLO SAKARINMÄESSÄ Össillä menee hyvin! Meillä on viikon jokaisena päivänä ryhmiä ja…

SYYSKOKOUS TI 22.10.2019 KLO 18.00 SAKARINMÄESSÄ
Össillä menee hyvin!

Meillä on viikon jokaisena päivänä ryhmiä ja toimintaa koulun loma-aikojen ulkopuolella. Supersuositut lastenryhmät vetävät pikku temppuilijoita ja tanssijoita. Jumpissa on hyviä vaihtoehtoja iästä tai kuntotasosta riippumatta kaikille. Miesten sählyt pyörivät pienellä vaivalla.

Kotisivut ovat osoittaneet, kuinka hyvällä systeemillä saadaan viestintä pelaamaan.

VETOOMUS JÄSENISTÖLLE: Tule mukaan Össin syyskokoukseen ja ensi vuoden hallitukseen. Nyt on yhteensattumien myötä (työkomennuksia ja muuttoja) Össin hallituksessa merkittävä vajaus. Toivomus on, että Össin liikkujat voisivat tulla porukalla mukaan hallitukseen.

Össin koneisto toimii erityisesti kotisivujen avulla hyvin, joten useimmat hallinnolliset tehtävät ovat helpottuneet oleellisesti. Hallitusjäsenyyttä ei kannata arastella: Össin hallitus ei istu kokoustamassa turhaan, eikä tähän pala tarpeettomasti aikaa. Hallituksella on keskimäärin neljä kokousta vuodessa. Tämän lisäksi toimintaa suunnitellaan jonkin verran sähköisillä alustoilla. On todella mukavaa olla tekemässä tätä työtä alueen hyväksi.

Jos siis koet, että Össin liikuntaryhmät ovat sinulle kivoja ja tarpeellisia ja haluat varmistaa, että toiminta saa jatkoa, tule mukaan. Sinua tarvitaan nyt!

‍KUTSU ÖSSIN SYYSKOKOUKSEEN 2019
Tiistaina 22.10.2019 kello 18.00 Sakarinmäen koululle, Knutersintie 924 00890 Helsinki

Lataa tästä kokouskutsu, esityslista ja toimintasuunnitelma vuodelle 2020 https://ostersundominsisu.fi/wp-content/uploads/2019/10/Syyskokouskutsu2019__esityslista_toimintasuunintelma2020.pdf


Liikuntaterveisin
Puheenjohtajanne Riikka Sulkamo-Mäkinen

ostersundominsisu.fi