Pääkaupunkiseutu on siirtynyt koronaepidemian leviämisvaiheeseen. Tästä johtuen Össin salibandy peruttu ajalla Salibandyn pelaajat ovat…

Pääkaupunkiseutu on siirtynyt koronaepidemian leviämisvaiheeseen. Tästä johtuen Össin salibandy peruttu ajalla Salibandyn pelaajat ovat…

23.11.2020

Pääkaupunkiseutu on siirtynyt koronaepidemian leviämisvaiheeseen. Tästä johtuen Össin salibandy peruttu ajalla 23.11.-13.12.2020. Salibandyn pelaajat ovat tervetulleita mukaan ryhmäliikuntatunneille.

Jumpat ja lasten liikunta jatkuvat korona-ajan turvaohjeita noudattaen.

❌ Maanantain ja keskiviikon jumppaan ennakkoilmoittatuminen (ks. ohje alla)
❌ Yli 15-vuotiaat käyttävät kasvomaskia sisätiloissa. Urheilutilanteissa maskin käyttäminen on hankalaa, mutta maskia tulee käyttää saavuttaessa, vaatteita vaihdettaessa, odotettaessa omaa vuoroa sekä välineitä haettaessa varastosta. Lasten vanhemmat ja saattajat käyttävät maskia koko ajan.
❌ Harjoituksissa kokoontuvat vain tarvittavat henkilöt: urheilijat, valmentajat ja toimihenkilöt. Näin rajoitetaan henkilökontaktien määrää. Valmentajat ja toimihenkilöt käyttävät kasvomaskia aina kun se on mahdollista.
❌ Välttämättömät vanhempien käynnit lasten harjoituksissa tapahtuvat kasvomaskia käyttäen.
❌ Oman vuoron alkua odotetaan salin ulkopuolella ja turhaa oleskelua käytävillä vältetään, jotta ryhmät sekoittuvat mahdollisimman vähän.
❌ Kaikki sisätiloihin tulijat pesevät kätensä saapuessaan ja poistuessaan tiloista. Tämän lisäksi käsidesiä on tarjolla harjoitusten aikana.
❌ Välineet desinfioidaan aina toiminnan aluksi ja lopuksi.
❌ Turvavälit pidetään kaikissa tilanteissa.
❌ Pukuhuoneiden käyttöä vältetään.
❌Toimintaan ei osallistuta, jos ilmenee lieviäkin oireita.

JUMPAT
Toiminta, jossa osallistujien turvavälit säilyvät koko harjoituksen ajan voidaan järjestää yli 20-vuotiaille. Osallistujamäärä on tuolloin 20 henkilöä (mukaan lukien ohjaaja). Össin jumpparyhmissä osallistujamäärät ovat olleet alle 20 henkilöä per ryhmä, paitsi maanantain ja keskiviikon ryhmissä. Siksi Maanantain ja keskiviikon jumppatunneille ilmoittaudutaan loppukauden ajan joka kerta erikseen myClubin kautta (kuten kesäjumpat). Jos muissa ryhmissä näyttää osallistujamäärät nousevat, otamme niissäkin tarvittaessa käyttöön ennakkoilmoittautumisen.

Jumppareita on yhteensä 58 henkilöä. Jotta osallistumispaikkoja riittää kaikille halukkaille, toivomme, että varaatte per viikko paikan vain joko maanantain tai keskiviikon tunnille. Jonoon ilmoittautuminen mahdollista. Peruutukset tehtävä viimeistään 1 tunti ennen tunnin alkua. Perumatta jätetystä paikkavarauksesta veloitamme toimistomaksun 30 euroa. Össin toimihenkilöt varaavat oikeuden jakaa osallistujapaikat tasaisesti jumppaajien kesken.

ON-LINE TUNNIT MA + KE
Kun saamme kuvauskaluston ja striimausalustan kuntoon, lähetämme maanantain ja keskiviikon tunnit striimattuna suorina lähetyksenä, jolloin jumpata voi myös kotoa käsin. Tunneista ei jää tallenteita, eli ne ovat vain on-line samaan aikaan kuin tunti on koululla.

ILMOITTAUDU NÄISTÄ LINKEISTÄ MA/KE JUMPPAAN:
Linkit löytyvät Össin netistä: https://ostersundominsisu.fi/ilmottaudu/

MA TEHOTREENI klo 19-20
MA 23.11. https://ostersundominsisu.myclub.fi/flow/events/2608807
MA 30.11. https://ostersundominsisu.myclub.fi/flow/events/2608854
Ma 7.12. https://ostersundominsisu.myclub.fi/flow/events/2608862
MA 28.12. https://ostersundominsisu.myclub.fi/flow/events/2608863

KE SYKE & LIHAKUNTO KLO 18-19
KE 25.11. https://ostersundominsisu.myclub.fi/flow/events/2608883
KE 2.12. https://ostersundominsisu.myclub.fi/flow/events/2608912
KE 9.12. https://ostersundominsisu.myclub.fi/flow/events/2608980
KE 16.12. https://ostersundominsisu.myclub.fi/flow/events/2609004
KE 30.12. https://ostersundominsisu.myclub.fi/flow/events/2609045myClub is a management service for your sports- and free-time club. With myClub you can track your members’ attendance, manage payments and fees, keep a member register and communicate with all your members.