Össin jumpissa ja sählyssä avoimet ovet alle 18-vuotialle 10.12. asti!

Östersundomin Sisu Össi ry haluaa kannustaa nuoria liikkumaan ja saada heitä mukaan Össin toimintaan. Tarjoamme nuorille loppusyksyn ajan 29.11.-10.12. ilmaisen kokeilun kaikilla ryhmäliikuntatunneilla sekä sählyssä. Nuori, voit osallistua niin monelle tunnille kuin ehdit, yksin tai kaverin kanssa!

Jumpat sopivat 11-12-vuotiaasta ylöspäin, niin pojille kuin tytöille, aiempaa harjoitustaustaa et tarvitse, katso alta jumppien tuntikuvaukset. Miesten sählyyn voi osallistua noin 12v ja sitä vanhemmat pojat, jotka pärjäävät miesten pelissä.

Tunnit ovat Sakarinmäen koululla, poikkeuksena jooga, joka pidetään Leirikeskus Östersundomissa (nuorisotalo Östis), Knutersintie 915. Syyskausi päättyy 10.12. Kevätkausi alkaa 7.1.2019 ja keväällä jatkuu sama tarjonta kuin syksyllä samoilla ajankohdilla.

Kevätkaudella nuorten anytime-jumppakortin saa hintaan 65 euroa! Anytime-kortilla on rajoittamaton osallistumisoikeus kaikkiin kevään 2019 jumppiin. Jumppia on tarjolla jokaiselle viikonpäivälle (Kortin normaalihinta on 130 €.) Sähly maksaa 60 € / 2 krt viikossa. Lisätietoja Össin nettisivuilta https://ostersundominsisu.fi/

KE KLO 19-20 SU KLO | MIESTEN SALIBANDY

MA KLO 19.00 – 20.00 | TEHOTREENI
Tehokas, monipuolinen harjoitus, joka kehittää lihaskuntoa, hapenottokykyä ja liikkuvuutta vaihtuvin teemoin ja välinein. TehoTreenien erityisenä kohderyhmänä on huomioitu miehet ja aktiiviliikkujat. Ei askelsarjoja. Harjoitus on suunniteltu raskaaksi, mutta sen voi jokainen toteuttaa oman kuntonsa mukaisesti.

TI KLO 18.30 – 19.30 | ÖSSIFLOW
Tunnilla parannetaan kehon liikkuvuutta ja keskivartalon voimaa sekä kehitetään tasapainoa. Tunnilla tehdään musiikin tahdissa muun muassa selkärangan pyöristyksiä, ojennuksia, kiertoja ja sivutaivutuksia, sekä venytetään kireyteen taipuvaisia lihaksia. Selkä- ja vatsa sekä syviä vatsalihaksia vahvistetaan monipuolisin liikkein. Tunnilla ei tarvita kenkiä, mutta oma jumppa-alusta on hyvä olla mukana. Tunti sopii myös aloittelijoille ja miehille.

KE KLO 18.00 – 19.00 | SYKE & LIHASKUNTO
Tunti jakautuu liikkuviin ja lihaskuntojaksoihin. Liikkuvissa osissa nostetaan sykettä hauskoilla ja helpoilla liikesarjoilla. Lihaskunto-osioissa käydään monipuolisestipäälihasryhmät läpi. Tunti on keskiraskas.

TO KLO 18.25-19.25 | JOOGA
Pääsääntöisesti Flow-joogaa, joka on dynaamista joogaa eli virtaavaa liikettä hengityksen tahtiin. Tunti alkaa lyhyellä keskittymis- tai hengitysharjoituksella ja kehoa lempeästi lämmittävillä liikkeillä edeten hieman haastavampiin jooga-asentoihin ryhmän ja fiiliksen mukaan. Kerran kuussa pidetään Yin-joogaa, joka on rauhallinen ja lempeä harjoitus, koostuen pitkäkestoisista, rentouttavista lattialiikkeistä, joilla pyritään venyttämään ja stimuloimaan kehon syviä sidekudoksia. Asennot tehdään passiivisesti, painovoimalle antautuen, ja niissä viivytään hengittäen useiden minuuttien ajan. Tunnit päättyvät loppurentoutukseen. Tunnit sopivat eri tasoisille joogaajille, miehille ja naisille: kaikille löytyy sopivia variaatioita liikkeistä.
Oma jumppamatto mukaan. Saavu ajoissa paikalle, mieluiten 5-10 minuuttia ennen tunnin alkua, ehdit rauhoittua ja sykkeesi ehtii laskea ennen tuntia ja saat tunnista enemmän irti. HUOM! PAIKKA: Jooga pidetään Leirikeskus Östersundomissa (nuorisotalo Östis), Knutersintie 915. Jooga jatkuu 13.12. asti, tämä korvaa 6.9. tunnin.

PE KLO 18.00 – 19.00 | LATINMIX
Hyväntuulinen kuntotanssitunti, jossa tunnelma on korkealla ja hiki pinnassa! Tunnille on otettu vaikutteita eri tanssityyleistä, pääpaino on latinalaisrytmeissä. Helpot ja hauskat askelsarjat vaihtelevat kappaleittain.

LA KLO 10.00 – 11.00 | LAUANTAIN AAMUTREENIT
Lokakuun lopulta huhtikuulle Össi liikuttaa myös lauantaiaamuisin. Vaihtuvat teemat. La 1.12. Step&Body ja LA 8.12. Pilates – Rentoutus&kehonhuolto

SU KLO 17.00 – 18.00 | SUNNUNTAI TEEMA + VENYTTELY
Yhdistelmätunti (60 min), jossa kuormittavampi kuntoa kohottava treeniosuus (45 min) sekä venyttelyyn ja kehonhuoltoon keskittyvä palauttavaosuus (15 min). Treeniosuuden lajit ja välineet vaihtuvat kauden mittaan. Kauden aikana kohotamme kuntoa mm. kahvakuula-, askellauta- ja patteriharjoitusten avulla. Harjoitus sopii eri tasoisille liikkujille, ei sisällä pitkiä askelsarjoja. Harjoitusten kuormitusta voi jokainen säädellä omien tavoitteiden ja tuntemusten mukaisesti.