Easysport & FUNACTION

Syyskausi 6.9.-12.12.2021 ja kevätkausi 10.1.-22.5.2022*

Ryhmiä ei pidetä koululaisten loma-aikoina, eikä juhlapyhien aattoina. *EasySport- ja FunActioin toimintakausi päättyy 29.4.2022.

Huomioimme toiminnassamme ajankohtaiset koronaohjeistukset ja olemme tehneet toiminnan järjetämisestä turvallisuusselvityslomakkeen. Pelit ja leikit on suunniteltu niin, että toiminta toteutuu koronaturvallisesti ja turvavälit säilyvät eikä yli 15 min yhtäjaksoista kontaktia pääse syntymään. Ohjaaja auttaa lapsia huolehtimaan turvaväleistä, käsienpesusta ja yleisestä hygieniasta ennen tuntia ja sen jälkeen. Ohjaajat ja yli 12-vuotiaat käyttävät maskia (osallistujien ei tarvitse käyttää maskia urheilun aikana).

Tutustukaa korona-ajan ohjeisiin tästä sekä lasten liikunnan yhteisiin pelisääntöihin tästä linkistä.

EasySport

Össi järjestää Helsingin liikuntapalveluiden kanssa maksutonta Easy-Sport liikuntaa 3-6 luokkalaisille koululaisille. 1-2 luokkalaisille (7-10-vuotiaat lapset) on Temppujumppa niminen tunti. Temppujumppaan ilmoittaudutaan kaupungin asioinnin kautta ja osallistumismaksu maksetaan kaupungille. Ryhmiin otetaan 20 lasta. Koulu, Össi eikä Helsingin kaupunki ei ole vakuuttanut osallistujia. Helsingin EasySport liikuntatarjonta on nähtävissä kokonaisuudessaan EasySportin nettisivuilla www.easysport.fi

Fun Action

Össi järjestää Sakarinmäen peruskoululla ilmaisia Fun Action liikuntaryhmiä 7-9 luokkalaisille tytöille ja pojille. tarjolla palloilua, kuntoilua sekä latinmix-tanssitunteja. Ryhmissä toimitaan koronaturvallisesti, pelataan monipuolisesti erilaisia palloilupelejä ja tehdään voimaharjoituksia. Ryhmiä ei pidetä koululaisten loma-aikoina, eikä juhlapyhien aattoina. Tutustu Helsingin Fun Actioin liikuntatarjontaan kokonaisuudessaan.