Easysport & FUNACTION

Syyskausi 29.8.-11.12.2022 ja kevätkausi 9.1.-27.4.2023*

Ryhmiä ei pidetä koululaisten loma-aikoina, eikä juhlapyhien aattoina. *EasySport- ja FunActioin toimintakausi päättyy huhtikuun lopussa 27.4.2023.

EasySport

Össi järjestää Helsingin liikuntapalveluiden kanssa maksutonta Easy-Sport liikuntaa 3-6 luokkalaisille koululaisille. 1-2 luokkalaisille (7-10-vuotiaat lapset) on Temppujumppa niminen tunti. Temppujumppaan ilmoittaudutaan kaupungin asioinnin kautta ja osallistumismaksu maksetaan kaupungille. Ryhmiin otetaan 20 lasta. Koulu, Össi eikä Helsingin kaupunki ei ole vakuuttanut osallistujia. Helsingin EasySport liikuntatarjonta on nähtävissä kokonaisuudessaan EasySportin nettisivuilla www.easysport.fi

Fun Action

Össi järjestää Sakarinmäen peruskoululla ilmaisia Fun Action liikuntaryhmiä 7-9 luokkalaisille tytöille ja pojille. Tarjolla palloilua, Crossfit-kuntoilua sekä latinmix-tanssitunteja. Ryhmissä toimitaan koronaturvallisesti, pelataan monipuolisesti erilaisia palloilupelejä ja tehdään voima- ja kuntoharjoituksia. Ryhmiä ei pidetä koululaisten loma-aikoina, eikä juhlapyhien aattoina. Tutustu Helsingin Fun Actioin liikuntatarjontaan kokonaisuudessaan.