Easysport & FUNACTION

Syyskausi 6.9.-12.12.2021

Koronatilanteen vuoksi kouluilla järjestettävät EasySport- ja Fun Actioin ryhmät ovat tänä syksynä koulukohtaisia eli vain Sakarinmäen peruskoulun sekä Österssundoms skolanin omat oppilaat voivat osallistua toimintaan. Ryhmiin otetaan mukaan 20osallistujaa, Ohjaaja muistuttaa lapsia huolehtimaan yleisestä hygieniasta tuntia ennen ja sen jälkeen. Ryhmiin tulee ilmoittautua. 

Ryhmiä ei pidetä koululaisten loma-aikoina, eikä juhlapyhien aattoina. Tunteja ei ole syysloman aikana 18.10.-24.10, 1.12.2021 eikä 6.12.2021

Huomioimme toiminnassamme ajankohtaiset koronaohjeistukset ja olemme toimittaneet kaupungille hyväksytysti voimassaolevan turvallisuusselvityslomakkeen. Pelit ja leikit on suunniteltu niin, että toiminta toteutuu koronaturvallisesti ja turvavälit säilyvät eikä yli 15 min yhtäjaksoista kontaktia pääse syntymään. Ohjaaja auttaa lapsia huolehtimaan turvaväleistä, käsienpesusta ja yleisestä hygieniasta ennen tuntia ja sen jälkeen. Ohjaajat ja yli 12-vuotiaat käyttävät maskia (osallistujien ei tarvitse käyttää maskia urheilun aikana).

Tutustukaa korona-ajan ohjeisiin tästä sekä lasten liikunnan yhteisiin pelisääntöihin tästä linkistä.

EasySport

Össi järjestää Helsingin liikuntapalveluiden kanssa maksutonta Easy-Sport liikuntaa 1-6 luokkalaisille koululaisille. Ryhmiin otetaan 20 lasta. jokaisen on ilmoittautuduttava ryhmään ennakkoon myclubin kautta. Koulu, Össi eikä Helsingin kaupunki ei ole vakuuttanut osallistujia. Helsingin EasySport liikuntatarjonta on nähtävissä kokonaisuudessaan EasySportin nettisivuilla www.easysport.fi

Fun Action

Össi järjestää Sakarinmäen peruskoululla ilmaisia Fun Action liikuntaryhmiä 7-9 luokkalaisille tytöille ja pojille. tarjolla palloilua, kuntoilua sekä joogaa. Ryhmissä toimitaan koronaturvallisesti, pelataan monipuolisesti erilaisia palloilupelejä ja tehdään voimaharjoituksia. Ryhmiä ei pidetä koululaisten loma-aikoina, eikä juhlapyhien aattoina. Tutustu Helsingin Fun Actioin liikuntatarjontaan kokonaisuudessaan.

Ilmoittauminen ryhmiin: