Koulut alkoivat viime viikolla. Lomat on pidetty ja perheen pienimmät palailevat päivähoitoon. Arki on…

Koulut alkoivat viime viikolla. Lomat on pidetty ja perheen pienimmät palailevat päivähoitoon. Arki on…

Koulut alkoivat viime viikolla. Lomat on pidetty ja perheen pienimmät palailevat päivähoitoon. Arki on palannut ja tutut rutiinit auttavat selviämään. Rutiinit ja se, että omat ja lasten harrastukset ovat lähellä kotia. Lähellä kotia olevat harrastukset helpottavat loputonta kuljetusrumbaa ja arjen pyörittämistä – ja jää aikaa nauttia elämästä.

Össi järjestää Temppukerhoja alle kouluikäisille lapsille maanantai-iltaisin Sakarinmäen koululla, ryhmät alkavat ma 26.8. Ilmoita lapsesi mukaan ja varmista paikka lähiliikuntapaikasta tuttujen ohjaajien kanssa! Temppukerhon ajaksi saat itsellesi hengähdystauon ja voit käydä vaikka lenkillä sillä välin, tai odottaa rauhassa koululla, lukea kirjaa ja rehellisesti nauttia omasta ajasta. https://ostersundominsisu.fi/lapset/temppukerhot/

LASTEN TEMPPUKERHOT MAANANTAISIN
klo 17.15-18.00 Tenavaklubi 1 / 3-4 vuotiaat
klo 17.15-18 Trikkiklubi 1 / 5-6 vuotiaat
klo 18.00-18.45 Tenavaklubi 2 / 3-4 vuotiaat
klo 18.00-18.45 Trikkiklubi 2 / 5-6 vuotiaat
Temppukerhoissa alle kouluikäiset lapset pääsevät liikkumaan ohjatusti ja monipuolisesti perusliikuntataitoja kehittäen, leikkimielisyyttä unohtamatta. Lapset oppivat kerhossa pelien, temppujen ja leikin kautta liikunnallisuutta ja ketteryyttä. Tunnilla tehdään joka kerta leikkien ja temppuradan muodossa harjoitteita. Näillä tunneilla hauskuus on taattu ja vauhtia ei puutu!