Ihanaa syksyä kaikille, Kausi on lähtenyt hienosti käyntiin ja joka ilta on koululla/nuorisotalolla Össin…

Ihanaa syksyä kaikille, Kausi on lähtenyt hienosti käyntiin ja joka ilta on koululla/nuorisotalolla Össin…

Ihanaa syksyä kaikille,

Kausi on lähtenyt hienosti käyntiin ja joka ilta on koululla/nuorisotalolla Össin aktiivista käyttöä. Muistutan, että käytämme koulun ja nuorisotalon tiloja omavalvontana, joka tarkoittaa sitä, että koululla ei ole vahtimestaria siivoamassa, avaamassa eikä sulkemassa ovia. Jokainen huolehtii, että tilat jäävät siistiksi ja ulko-ovi on lukossa! KULJEMME KOULULLE AINOASTAAN PÄÄOVESTA, muita ulko-ovia ei saa avata, niistä lähtee hälytys vartiointiliikkeeseen, jos ovet avataan.

Käytössämme on koululla liikuntasali, jonne kuljemme aulan kautta. Koulun yläkertaan (yläaste/Koivu:n tilat) meno on ehdottomasti kielletty! Yläkertaan ei saa mennä ollenkaan. Nyt siellä liikkunut Össin lapsia ja aikuisia iltaisin ja helposti voi jäädä ovi auki. Tämä koskee varsinkin maanantai- ja tiistai-illan käyttäjiä, jolloin on paljon lasten ryhmiä ja huoltajat odottelevat koulun tiloissa. Me ohjaajat ja Össin huoltojoukot toivomme, että odotatte pääaulassa, jolloin näette ulko-ovelle voitte ovea muille Össin harrastajille.

Kun tulet jumppaan, jää aina ovelle passiin odottamaan että seuraava jumppari tulee, joka vuorostaan jää ovelle vahtiin.

TIEDOKSI:
Koulun aulan alakattoa korjataan. Korjaustyöt alkoivat telineiden pystytyksellä viime viikonloppuna. Korjauksia tehdään, koska alakaton tukirakenteita halutaan vahvistaa. Korjaustöiden ajaksi aulaan tuodaan rakennusteline ja alue suojataan, jotta rakennuspöly ei leviä muihin tiloihin eivätkä oppilaat pääse kiipeilemään telineissä. Joten huomioikaa tämäkin 🙂

Nähdään jumpilla!
– Riikka-