‼️ Valtioneuvoston julkaisemat uudet linjaukset eivät toistaiseksi vaikuta Össin toimintaan ‼️ ”Leviämis- ja kiihtymisvaiheissa…

‼️ Valtioneuvoston julkaisemat uudet linjaukset eivät toistaiseksi vaikuta Össin toimintaan ‼️ ”Leviämis- ja kiihtymisvaiheissa…

‼️ Valtioneuvoston 15.10.2020 julkaisemat uudet linjaukset eivät toistaiseksi vaikuta Össin toimintaan ‼️

”Leviämis- ja kiihtymisvaiheissa sisätiloissa suositellaan aikuisten ryhmäharrastusten keskeyttämistä, jos niihin liittyy korkea tartuntariski eli esimerkiksi lähikontakti tai voimakas äänenkäyttö, näitä ovat esimerkiksi joukkueurheilulajit.”

Muutoksia on todennäköisesti luvassa ja reagoimme niihin nopeasti. Odotamme aluehallintoviraston ohjeistusta, josta ensi viikolla (viikko 43) tehdään periaatepäätös valtioneuvoston yleisistunnossa.

Harjoitukset pyritään järjestämään niin kauan kuin se on mahdollista. Tunnit perutaan mikäli niitä ei pystytä toteuttamaan seurasta riippumattomista syistä. Tauon aikana kaikille seuran jäsenille tarjotaan harjoittelumahdollisuuksia, esimerkiksi ZOOM- yhteyden avulla. Seuramme tärkein tehtävä on liikuttaa alueemme aikuisia, nuoria ja lapsia poikkeusoloista huolimatta!

Össin aiemmat korona-ajan ohjeet ovat edelleen voimassa.
Lue Össin korona-ajan ohjeista tarkemmin nettisivuiltamme https://ostersundominsisu.fi/ajankohtaista/korona-ajan-ohjeet/

Velvoitamme kaikkia osallistujia käyttämään kasvomaskia oman ja muiden terveyten hyväksi. Aluehallintovirasto ei määrää maskipakosta – yksityinen tapahtumanjärjestäjä voi velvoittaa osallistujia käyttämään maskia.

Olympiakomitean ohjeet terveysturvalliseen seurojen harjoitustoimintaan:
• Aikuiset käyttävät kasvomaskia aina kun se on mahdollista. Maskin käytössä huomioidaan siihen liittyvät ohjeet.
• Harjoituksissa kokoontuvat vain tarvittavat henkilöt: urheilijat, valmentajat ja toimihenkilöt. Näin rajoitetaan henkilökontaktien määrää. Valmentajat ja toimihenkilöt käyttävät kasvomaskia aina kun se on mahdollista.
• Välttämättömät vanhempien käynnit lasten harjoituksissa tapahtuvat kasvomaskia käyttäen.
• Kun edellinen ryhmä on lopettanut harjoituksen ja siirtynyt pois harjoitustilasta, voi seuraava ryhmä mennä harjoitustilaan. Oman harjoituksen alkamista ei mennä odottamaan harjoitustilaan.
• Puku- ja pesuhuonetilat eivät ole käytössä. Jos pakko käyttää pukuhuonetta, siellä käytettävä kasvomaskia ja säilytettävä turvavälit.
• Toimintaan ei saa osallistua, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.
• Käsihygieniaan on kiinnitettävä erityistä huomiota. Kädet on pestävä huolellisesti ennen ja jälkeen harjoituksen. Käsidesiä saatavilla harjoituksen aikana.
• Välineet puhdistetaan aina ennen ja jälkeen käytön.


Ystävällisin terveisin
Östersundomin Sisu – Össi ry/Riikka SulkamoKatso päivitetty Össin korona-ajan ohje (pdf) Korona-ajan ohjeet Hyvinvointi on meille kaikille ensiarvoisen tärkeää ja haluamme tehdä Össissä kaikkemme, jotta tarjolla on ohjattua mielekästä toimintaa koronakriisin aikana. Liikunnalla on merkittävä vaikutus ihmisten henkiseen kestävyyt…