TUTUSTU ÖSSIN JUMPPATARJONTAAN JA ILMOITTAUDU MUKAAN ja osta sinulle sopiva jumppakortti: syksy 14 krt,…

TUTUSTU ÖSSIN JUMPPATARJONTAAN JA ILMOITTAUDU MUKAAN ja osta sinulle sopiva jumppakortti: syksy 14 krt,…

TUTUSTU ÖSSIN JUMPPATARJONTAAN JA ILMOITTAUDU MUKAAN https://ostersundominsisu.fi/aikuiset/ryhmaliikunta/ ja osta sinulle sopiva jumppakortti: syksy 14 krt, anytime tai jooga-kortti. Syyskausi on 31.8.-9.12.2020

Ma klo 19-20 Tehotreeni/ Jonna
Ti klo 18.30-19.30 Össi Flow / Katri, Carita
Ke klo 18-19 Syke&Lihaskunto / Anna
To klo 18.30-19.30 Jooga* / Tea, Maria
Pe klo 18-19 Latinmix / Jose
La klo 10-11 Aamutreeni / vaihtuva ohjaaja, tunnit alkavat syysloman jälkeen.
Su klo 17-18 Sunnuntaitreeni / Mari, Niina, Katri

*) Aiemmasta poiketen, jooga järjestetään erillisenä kurssina, koska Leirikeskuksen salin pienuuden vuoksi ryhmäkoko on rajattu 10 henkilöön. Joogaan voi siis osallistua ainoastaan lunastamalla Jooga-kortin. Joogaan ei voi tulla anytime- tai syksyn 14 kerran kortilla. Joogalainen, voi kuitenkin käydä korvaamassa poissaolon millä tahansa Össin tunnilla.

Olemme iloisia, että voimme tarjota jumppatunteja Sakarinmäen peruskoululla (ja jooga Leirikeskus Östersundomissa) tulevana kautena.

Erityisjärjestelyillä mahdollisestaan tilojen turvallinen käyttö koronaviruspandemian aikana. Kiinnitämme huomiota turvaetäisyyksiin ja korotettuun hygieniatasoon sekä noudatamme kokoontumisrajoituksia rajaamalla asiakasmääriä.

Reagoimme nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja räätälöimme toiminnan sopivaksi covid-19 tilanteeseen. Toivomme teiltä myös ymmärrystä ja pyydämme jokaista huomioimaan poikkeustilanteesta aiheutuvat erityisjärjestelyt: Lue tarkkaan sivuiltamme löytyvä osallistujan covid-19 ohjeistus.

TÄRKEÄÄ: Kädet tulee pestä (tai käyttää käsidesiä) aina ennen ja jälkeen tunnin. Ja turvavälit pidettävä. Jos olet vähänkin sairas – jää kotiin, katso THL:n ohjeet ja hakeudu koronatestiin.

Seuraamme jatkuvasti tilannetta, rajoituksia muutetaan ja päivitetään tarpeen mukaan, mikäli tuntien turvallinen järjestäminen ja tilojen käyttö sitä edellyttää. Mikäli toimintaan tulee koronasta johtuvia rajoituksia syyskautemme aikana, ensisijaisesti pyrimme siirtämään ryhmäliikuntatunnit verkkoon ja järjestämään niin lapsille kuin aikuisille ulkona ohjattua liikuntaa pienryhmissä. Jatkamme harjoituksia salissa heti, kun se on mahdollista.

Mikäli kausi keskeytyy, emmekä pystytä järjestämään korvaavaa toimintaa, niin kausimaksusta palautetaan osa . Maksunpalautuksista tarkemmin infoa Hinnasto-sivulta https://ostersundominsisu.fi/hinnasto/

Mukavia liikuntahetkiä ja turvallista syksyn alkua!HINNASTO 2020Lasten liikunta Lasten temppukerhot 80 EasySport-ryhmät 0 € FunAction 0 € * * FunActioin toiminta on maksutonta. Toimintaa varten jokainen asiakas hankkii 4 € ladattavan asiakaskortin Liikuntapalveluiden toimipisteistä. (Vain uudet asiakkaat). Katso lisäohjeet https://funaction…