Tuo tarpeettomat talviurheiluvälineet kiertoon! Olemme on käynnistänyt yhdessä koulun kanssa kampanjan, jolla keräämme talviurheiluvälineitä…

Tuo tarpeettomat talviurheiluvälineet kiertoon! Olemme on käynnistänyt yhdessä koulun kanssa kampanjan, jolla keräämme talviurheiluvälineitä…

Tuo tarpeettomat talviurheiluvälineet kiertoon!

Olemme on käynnistänyt yhdessä koulun kanssa kampanjan, jolla keräämme talviurheiluvälineitä koululle. Juuri nyt, ennen pakkasten tuloa ja talvisesongin alkua, on hyvä aika käydä kotoa varastot läpi ja tuoda tarpeettomiksi jääneet talviurheiluvälineet koululle kiertoon! Koululla on pula luistimista, luistelukypäristä, suksista, monoista ja sauvoista – jos välineitä lojuu kotona käyttämättömänä, tuo ne kiertoon ja luonto kiittää!

Käymme kaikki välineet läpi, huollamme ne ja toimitamme luistimet teroitukseen hyvissä ajoin ennen luistelukauden alkua.

Toimita välineet koululle syysloman jälkeisellä viikolla, vahtimestarin kopin vieressä olevien portaiden alla olevaan keräyslaatikkoon. Myös iltaisin, Össin liikuntavuorojen aikana välineitä voi tuoda koululle (ovi portaikon luokse on lukossa), joten iltaisin jätä välineet aulan betonipenkille lasivitriinin eteen ja merkitse selkeästi, että välineet ovat tulossa keräykseen. Kouluisäntä Harri siirtää ne seuraavana aamuna keräyslaatikkoon.

Kiitos, kun lahjoitat ihmisen ja ympäristön hyväksi. Mukavaa syyslomaa kaikille!

t. Össi, Sakarinmäen koulun vanhempainyhdistys ja koulun väki