Pelikerho ️️🥎🥅 torstaisin klo 15:30-16:30 yläasteikäsille Järjestämme 13–17-vuotiaille tytöille ja pojille FunActioin harrasteliikuntaa pallopelien…

Pelikerho ️️🥎🥅 torstaisin klo 15:30-16:30 yläasteikäsille Järjestämme 13–17-vuotiaille tytöille ja pojille FunActioin harrasteliikuntaa pallopelien…

Pelikerho ⚽️🏀🏈⚾️🥎🎾🏐🏉🏸🏓🥅
torstaisin klo 15:30-16:30 yläasteikäsille

Järjestämme 13–17-vuotiaille tytöille ja pojille FunActioin harrasteliikuntaa pallopelien merkeissä Sakarinmäen koululla torstaisin kello 15:30-16:30 ajalla 9.1.-23.4. Ei sitoutumista eikä ennakkoilmoittautumista. Tulet vain mukaan tunnille! Kokoontuminen kello 15.30 koulun pääoven edessä, josta ohjaaja päästää osallistujat sisälle pukkareihin ja saliin.

Fun Actioin palloilussa pelataan monipuolisesti erilaisia palloilupelejä osallistujien toiveita kuunnellen. FunActioin toimintaan tarvitsee ostaa FunActioin kortti 25 € / kevät. Katso ohjeet kortin lunastukseen ja tutustu Helsingin kaupungin muuhunkin Fun Actioin liikuntatarjontaan: https://funactionnuorille.fi Kortilla saa osallistua muillekin kuin Össin järjestämille Fun Actioin tunneille!

Ohjaaja: Elias Mäkinen

Helsingin kaupungin Liikuntapalveluiden organisoiman FunAction- harrasteliikunnan tavoitteena on tarjota matalan kynnyksen liikuntamahdollisuus kaikille 13 – 17 vuotiaille nuorille tuottamaan iloa ja virkistystä eri liikuntalajien ja ystävien seurassa ilman kilpaurheilullisia tavoitteita. FunAction -liikunta on monipuolista ja hauskaa. Tunneilla liikutaan ammattitaitoisen liikunnanohjaajan tai seurojen lajiohjaajien johdolla. Vuonna 2009 startannut FunAction -toiminta vakiintui Liikuntapalveluiden vakinaiseksi toiminnaksi vuonna 2014.

Toimintaan ostetaan 25 euroa maksava FunAction–liikuntakortti + 4 € ladattava asiakaskortti (uudet asiakkaat).
Kadonnutta korttia ei korvata.
FunAction- kortin haltija voi osallistua kaikille tunneille.
FunAction kortti on voimassa aina 4 kk (tammikuu – huhtikuu, toukokuu – elokuu ja syyskuu- joulukuu) HUOM! Kesätoiminta (toukokuu – elokuu) on nuorille maksutonta.
FunAction- liikuntakortin voit ostaa Itäkeskuksen ja Jakomäen uimahalleilta, Kisahallin pääkassalta, Latokartanon liikuntahallilta, Liikuntamyllystä sekä Pirkkolan ja Yrjönkadun uimahalleilta.

Tule mukaan toimintaan yksin tai kaverin kanssa!

Helppoa
Ei sitoutumista eikä ennakkoilmoittautumista.

Hauskaa
Toiminta toteutetaan nuorten ehdoilla.

Monipuolista
Laaja lajitarjonta.

Laadukasta
Tunneilla liikutaan ammattitaitoisen liikunnanohjaajan tai seuran lajiohjaajan johdolla.


Ystävällisin terveisin
Östersundomin Sisu – Össi ry/Riikka Sulkamo

FunAction – Harrasteliikuntaa 13-17-vuotiaille!