Össin syyskokous keskiviikkona klo Kyseessä on verkkokokous, Meetin välityksellä, osallistua voit vaikka omalta kotisohvalta.…

Össin syyskokous keskiviikkona klo Kyseessä on verkkokokous, Meetin välityksellä, osallistua voit vaikka omalta kotisohvalta.…

Össin syyskokous keskiviikkona 9.12. klo 19.30.
Kyseessä on verkkokokous, Meetin välityksellä, osallistua voit vaikka omalta kotisohvalta.

Jos sinua kiinnostaa, onko Össia jatkossa olemassa, ilmoittaudu heti mukaan: https://ostersundominsisu.myclub.fi/flow/events/2626640
➡️ saat ilmoittautumisvahvistuksen mukana linkin Google Meet verkkokoukseen ja lähempänä ajankohtaa muistutuksen kokouksesta.

Vain yksi ilmoittautuminen tullut Össin syyskokoukseen, onpa passiivista porukkaa !!! Nyt tarvitaan jokaisen panosta. Kokouksessa hyväksytään toimintasuunnitelma (seuraavan vuoden lajit ja ryhmät) sekä vahvistetaan budjetti.

Toivotaan, että kevätkausi pääsee käynnistymään suunnitelmien mukaan 11.1.2021. Korona on omalta osaltaan tuonut haasteita toimintaan. Olemme kehittäneet uusia toimintamalleja ja tapoja liikkua turvallisesti. Jumppiin tulossa mm online-striimaus, jolloin salissa pidettävään jumppaan voi osallistua myös kotoa tai työmatkalta käsin. Jooga siirtyy pienestä Östiksen salista koululle, jolloin mukaan mahtuu turvavälein useampi osallistuja. Koululaisten ilmaisiin liikuntaryhmiin on varmistunut rahoitus kaupungilta, lasten kesäleirejäkin olisi luvassa.

Tarjontaan joudutaan kuitenkin tekemään pientä karsimista, joten tule varmistamaan, että sinun lempilajisi ja tuntisi säilyy mukana! Össin olemassa olo perustuu asukkaiden aktiivisuuteen – jos aktiivista porukkaa ei ole, toiminta päättyy. Valitettavasti.

Jokainen toimiva organisaatio tarvitsee toimivan hallituksen. Toivomme mukaan hallitukseen uusia lapsiperheitä, jumppareita ja sählynpelaajia – näin kaikille löytyy edustus ja puolestapuhujat hallituksessa. Kokouksia ei todellakaan ole paljon, 3-4 krt vuodessa ja asioista päätetään pitkin vuotta sähköisillä äänestyksillä.

Tervetuloa!