personal tariner pienryhmä valmennus

ÖSSIN PERSONAL TRAINER PIENRYHMÄVALMENNUS – 4 VIIKON TREENISTARTTI AJALLA 7.8.-30.8.

Uusi ryhmä alkaa maanantaina 7.8. Ilmoittaudu tästä: https://ostersundominsisu.myclub.fi/flow/events/5766352

Tehokasta ja hauskaa treeniä yhdessä turvallisesti!

4 viikon treenistartti on kick-off säännöllisen ja tavoitteellisen harjoittelun aloittamiseen, jonka tavoitteena kunnonkohotus ja/tai painonpudotus ja sen tuomat terveysvaikutukset.

Liikunnan hyvät terveysvaikutukset usein tiedetään, mutta miten saada liikunta pysymään mukana arjen tuoksinassa? Neljän viikon treenistartti -pienryhmässä saat uutta virtaa, suunnitelmallisuutta ja pysyvyyttä liikkumiseesi. Tämä pienryhmä antaa sinulle työkaluja hyvän ja pysyvän kunnon saavuttamiseen.

Neljän viikon Treenistartin aikana opit liikkumaan monipuolisesti sellaisella tavalla, joka edistää terveyttäsi, parantaa vireystilaasi arjessa ja auttaa painonhallinnassa.

Tämä kurssi on sinua varten, jos tavoitteenasi on painonpudotus. Sinulla on aiempaa treenitaustaa, mutta mahdollisesti taukoa liikunnasta ja nyt haluat saada näkyviä tuloksia sekä uudenlaista tavoitteellisuutta harjoitteluusi.

Pienryhmässä tsemppaat motivaatiosi ja treenisi personal trainerin ohjauksessa kuntoon!

Ryhmässä treenaaminen motivoi usein enemmän kuin yksin puurtaminen. Ryhmässä sitoudut treeniin yhdessä muiden kanssa ja treenistä tulee entistä tehokkaampaa. Ryhmässä harjoittelu sujuu yleensä kuin huomaamatta. Saat voimaa ryhmän muista jäsenistä ja aika lentää kuin siivillä.

Ryhmän pieni koko mahdollistaa yksilöllisten erojen ja tarpeiden huomioonottamisen. Ohjaajan valmentavassa otteessa tekniikkasi hioutuu paremmaksi ja saat treenistäsi enemmän irti.

Tämä pienryhmä antaa sinulle tarvittavat työkalut kiinteämmän ja sporttisemman vartalon saavuttamiseen. Tapaamisten aikana opit muun muassa, millainen treenijako ja mitkä liikkeet edistävät kiinteytymistä ja rasvanpolttoa parhaiten ja mihin asioihin ruokavaliossa tulee keskittyä näkyvien tuloksien saavuttamiseksi. Personal Trainerin ohjauksessa opit tekemään lihaskuntoliikkeet oikein ja tehokkaasti siten, että ne tuntuvat juuri oikeissa lihaksissa.

Mitä?

 • Pienryhmävalmennus on 4-7 hengen ryhmä
 • Valmennus sisältää perus- ja kestävyysharjoittelua, sekoituksen voimaharjoittelua ja toiminnallista treeniä sekä kehohuolto- ja venyttelyohjeita.
 • Treenejä tehdään neljän viikon ajan yhdessä harjoitellen 2 kertaa viikossa, tämän lisäksi jokainen harjoittelee itsenäisesti oman harjoitusohjelman mukaisesti
 • Mukaan saat valmiin ja selkeän treeniohjelman 4 viikoksi
 • Valmentajan tuki
 • Saat käyttöösi valmennussovelluksen, jonka avulla voit seurata harjoitusohjelmaasi. Sieltä löytyy harjoituskalenteri, selkeät harjoitusohjelmat (kirjalliset ja video) ja voit olla yhteydessä valmentajaasi.

Kenelle?

Sopii kaiken ikäisille miehille ja naisille, jotka tarvitsevat tsemppiä tavoitteellisen harjoittelun aloittamiseen. Osallistujan tavoite on painonpudotus ja saada liikunnalla näkyviä tuloksia sekä uudenlaista tavoitteellisuutta harjoitteluun.

Hinta 52 €

Pienryhmätreeni 4 kertaa (60 min) ja ryhmätreeni 4 kertaa neljän viikon ajan, sisältäen myös kotiharjoitusohjelman ja valmennussovelluksen.

Kuinka usein treenataan?

Treenejä tehdään neljän viikon ajan yhdessä harjoitellen 2 kertaa viikossa, tämän lisäksi jokainen harjoittelee itsenäisesti oman harjoitusohjelman mukaisesti kaksi kertaa viikossa.

Aiemmasta ryhmästä poiketen hyödynnämme harjoittelussa Össin olemassa olevaa liikuntatarjontaa ja keskiviikon treeni toteutetaan Össin ryhmäliikuntatunneilla (puistojumppa ja ryhmäliikunta), jonka vuoksi PT-pienryhmän hinta on entistäkin edullisempi. Keskiviikkoina 9.8. ja 22.8. valmentaja on kuitenkin PT-ryhmäläisten käytössä ja tavattavissa ennen/jälkeen puistojumpan, jolloin hän vastaa kysymyksiin ja ohjeistaa harjoituksissa.

Aikataulu

Viikolla 31: 31.7.-4.8.2023 ilmoittautumiset ja alkukartoitus lomakkeen palautus

Ajalla 7.8.-30.8.2023 ryhmätapaamiset ja kotitreenit

Ryhmän kokoontumiset maanantaisin ja ryhmäliikuntatunti keskiviikkoisin:

 • ma 7.8. klo 19-20 PT-pienryhmäharjoittelu ulkona myöh. ilmoitetussa paikassa
 • ke 9.8. klo 19-20 puistojumppa / Landbon kenttä / Carita Lintunen, valmentaja PT-ryhmäläisten tavattavissa
 • ma 14.8. klo 19-20 PT-pienryhmäharjoittelu ulkona myöh. ilmoitetussa paikassa
 • ke 16.8. klo 19-20 puistojumppa / Landbon kenttä / HUOM! Mari Ratilainen ohjaa
 • ma 21.8. klo 19-20 PT-pienryhmäharjoittelu ulkona myöh. ilmoitetussa paikassa
 • ke 22.8. klo 19-20 puistojumppa / Landbon kenttä / Carita Lintunen, valmentaja PT-ryhmäläisten tavattavissa
 • ma 28.8. klo 17-18 PT-pienryhmäharjoittelu Sakarinmäen koulu, punttisali (pikkusali)
 • ke 30.8. klo 18-19 Össin ryhmäliikuntatunti: Syke&lihaskuntotunti / Sakarinmäen koulun liikuntasali / Anna Tuomikoski

Valmentaja: Carita Lintunen (paitsi 16.8. ja 30.8.).

Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistuksen, laskun ja alkukartoituslomakkeen, jonka pohjalta valmentaja tutustuu ennakkoon ryhmäläisiin suunnittelee ohjelman.