ÖSSIN FB-LIVEJUMPAT TÄLLÄ VIIKOLLA Ke klo , Keppijumppa, Anna Takala To klo Jooga, Maria…

ÖSSIN FB-LIVEJUMPAT TÄLLÄ VIIKOLLA Ke klo , Keppijumppa, Anna Takala To klo Jooga, Maria…

ÖSSIN FB-LIVEJUMPAT TÄLLÄ VIIKOLLA
Ke 1.4. klo 18.00-18.45, Keppijumppa, Anna Takala
To 2.4. klo 18.30-19.00 Jooga, Maria Kaarre

Kuljemme mukananne tänä vaikeana aikana! Haluamme kannustaa liikkumaan ja tarjota kaikille vaihtoehtoisia tapoja kuntoilla ilman lisäkustannuksia.

Haluamme laittaa hyvän kiertämään monella tapaa. Össin liikuntavinkit ja livetunnit ovat kaikille avoimia ja maksuttomia, muillekin kuin jäsenille. Haluamme näin madaltaa osallistumista ja auttaa sinua ja perhettäsi jaksamaan arjessa.

✅Jaamme Össin fb-sivulla päivittäin liikuntavinkkejä niin lapsille kuin aikuisille sekä järjestämme on-line jumppia. Tykkää meistä Östersundomin Sisu – Össi ry, niin saat jumpat ja vinkit omaan olohuoneeseesi

✅FB-vinkit päivittyvät nettisivujemme ajankohtaista-osioon

✅Instagram-kanavaamme tulee nuorisolle treenivinkkejä, videoita ja haasteita! https://www.instagram.com/ostersundominsisuHei ihanat össiläiset!
Keskiviikon Facebook-livejumppa meni sen verran mukavasti, että ajattelin ottaa uusiksi ensi viikolla. ☺️ Tällä kertaa vuorossa olisi kehonhuoltoa. Teen tunnista sellaisen, että se sopii erityisen hyvin meille kaikille kotioloissa läppärin ääressä aikaamme viettäville. Välineeksi tarvitset kepin – harjan tai haravan varsi käy oikein hyvin. Nähdään täällä Össin facessa siis keskiviikkona 1.4. klo 18 (tämä ei ole aprillipila)! 😊 Mukavaa uutta viikkoa kaikille koronasta huolimatta! T. Anna