Össi on valittu mukaan Osuuspankin ”Kesäduuni OP:n piikkiin” kampanjaan. Osuuspankin rahoituksen turvin, voimme tarjota…

Össi on valittu mukaan Osuuspankin ”Kesäduuni OP:n piikkiin” kampanjaan. Osuuspankin rahoituksen turvin, voimme tarjota…

Össi on valittu mukaan Osuuspankin ”Kesäduuni OP:n piikkiin” kampanjaan. Osuuspankin rahoituksen turvin, voimme tarjota kesäduunin neljälle 15-17-vuotiaalle nuorelle. Nuoren tulee olla täyttänyt 15-vuotta 1.6.2019 mennessä eikä hän saa täyttää 18-vuotta ennen 9.8.2019. Tämä haku on tarkoitettu nimenomaan niille nuorille, joilla ei ole Helsingin kaupungin kesätyöseteliä. Hakuaika on NYT 18.3.-18.4. – toimi heti! Huomioimme aiemmin tulleista hakemuksista ”kesäsetelittömät” hakijat.

Kaikki avoinna olevat Kesätyö OP:n piikkin -kampanjan avoinna olevat 300 kesätyöpaikkaa löytyy osoitteesta https://www.lyyti.fi/e/?p=s&k=1db22497A8Be167DBC58ed
Össin tiedot on rivillä 71. Voit halutessasi hakea useampaa työtä tämän kampanjan kautta, mutta työllistyä vain yhteen tuettuun kesätyöhön.

TIEDOT TÄSTÄ TYÖPAIKASTA: Kesäleirin apuohjaaja

Östersundomin Sisu Össi ry järjestää liikunnallisia kesäleirejä kesäloman alussa Sakarinmäen peruskoululla 1-6 luokkalaisille koululaisille. Leirejä on yhteensä kolme. Lisätietoja leireistä ja niiden ajankohdista: https://ostersundominsisu.fi/lapset/leirit/

Palkkaamme Kesäduuni OP:n piikkiin rahoituksella 4 kesätyöntekijää. Yhden kesätyöntekijän työpanos on yht. 60 tuntia ja työ tehdään arkisin klo 9-15 välillä ajalla 3.-20.6.2019, työvuoroista voidaan sopia joustavasti.

Apuohjaajan työtehtäviin kuulu lasten ohjaamisen ja leikittämisen lisäksi siivous ja yleisestä järjestyksestä huolehtiminen. Päivän mittaan ollaan sekä sisällä liikuntasalissa että ulkona pihalla ja ohjaajat osallistuvat mukaan peleihin ja leikkeihin. Työ on hektistä ja energistä. Työpäivän aikana nautitaan lounas yhdessä lasten kanssa. Lämmin ruoka on palkanlisä, ateriaetu. Lounaan jälkeen on 30 min ”lepohetki” kehonhuollon ja meditaation merkeissä ja iltapäivällä on välipalatauko. Kaikki nämä ns. ruokatauot ja rentoutumishetket ovat työaikaa, jolloin ohjaajat valvovat lapsia ja toimivat esimerkkinä heille.

Apuohjaajalta odotamme
– intoa ohjata ja toimia yhdessä 7-12 vuotiaiden koululaisten kanssa
– oma-aloitteisuutta
– liikunnallisuutta
– vastuullisuutta ja
– valppautta.

Hyvästä fyysistä kunnosta ja rautaisista hermoista on hyötyä, jotta jaksaa sukkelien koululaisten kanssa koko työpäivän.

Aikaisempi kokemus lasten ohjaamisesta katsotaan eduksi, samoin tukitoiminta ja luottamustehtävät. Voimisteluosaaminen on erityistä plussaa. Leiri on kaksikielinen, joten molempien kotimaisten kielten osaaminen on etu.

Haku Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan kesätyöpaikkojen on 18.3.-18.4.2019. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana. Järjestämme valituille kesätyöntekijöille sporttisen tapaamisen ja perehdytyksen tehtävään la 27.4. ja/tai su 26.5. Lisäksi Osuuspankki järjestää tapaamisen valituille 16.5. klo 16-18 OP Vallilassa, Iso auditorio, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Lähetä hakemus: puheenjohtaja@ostersundominsisu.fi. Kerro hakemuksessa mm. seuraavia asioita (* pakollinen tieto):

Nimi (etunimi ja sukunimi)*
Syntymäaika*
Osoite, postinumero ja -toimipaikka*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoitteesi*
Koulu, jossa opiskelet/josta valmistut
Palkkaamme työntekijöitä noin kahden viikon jaksoissa. Milloin sinulle sopisi parhaiten olla töissä? Tai vaihtoehtoisesti, milloin sinulle ei sovi olla töissä?
Miksi sinä haluat tulla töihin Össin kesäleirille?
Miksi sinä olisit hyvä työntekijä kesäleirillä?
Mitä asioita haluaisit oppia kesätyösi aikana?
Mitä erityisiä taitoja sinulla jo on?
Onko sinulla aikaisempaa kokemusta lastenhoidosta, entä lasten ohjaamisesta?
Onko sinulla suosittelijoita?
Mitä muuta haluat kertoa itsestäsi, joka vakuuttaa meidät siitä, että juuri sinut pitäisi palkata?

#kesäduuniOPnpiikkiin #kesäduuni
https://www.op.fi/web/op-helsinki/-/op-helsinki-tarjoaa-kesaduunin-300-nuorelle-op-n-piikkiin-kesatyohaku-kaynnissa-18-3-18-4-?icmp=yl-atiili-1

Uutisartikkeli