Össin käyttämän myClubin toiminnallisuuteen tulee muutos (parannus) torstaina 22.3.2018 liittyen myClub käyttäjätunnukseen (myClun ID). MyClub-palvelu on käytössä useimmilla seuroilla ja jatkossa voit hallinnoida kaikkien seurojen jäsenyyksiä samalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla. myClub ID mahdollistaa, että kaikki lapsen huoltajat voivat hallinnoida omilla henkilökohtaisilla myClub ID:llään lapsen tai lapsien jäsentilejä. Alle 13-vuotiaan lapsen huoltaja voi myös antaa luvan lapsen itse hallinnoida omaa jäsentiliään.

Huomio!
myClub ID -käyttäjätilin myötä vanhat myClub käyttäjätunnukset ja salasanat eivät toimi 22.3.2018 jälkeen. Vanhojen myClub käyttäjien tulee tulee luoda itselleen oma henkilökohtainen myClub ID ja tämän jälkeen liittää seurakohtaiset myClub-jäsentilit omaan henkilökohtaiseen myClub ID -tiliin.

Tämä aiheuttanee ”säätöä” tunnusten toimivuuden kanssa. Pyydämme kärsivällisyyttä. Tulemme auttamaan myClub-ID luomisten kanssa ja varaamaan toimihenkilöiden resursseja (työtunteja) käytettävissä olevien puitteiden sallimissa rajoissa.

Tutustu ohjeisiin:

myClub ID – käyttöönotto
Muutos myClub ID:ssä tulee voimaan  tulee voimaan 22.3.2018

Miten vanhemmat hallinnoivat lastensa tilejä

Kuinka hallinnoin kaikkia jäsentilejäni eri seuroissa myClub ID:lläni

myClub help