Lokakuussa keskiviikon syke- ja lihaskuntotrennissä kehitetään liikkuvuutta, tasapainoa, hyvää ryhtiä kehoon alkusarjassa keppien kera.…

Lokakuussa keskiviikon syke- ja lihaskuntotrennissä kehitetään liikkuvuutta, tasapainoa, hyvää ryhtiä kehoon alkusarjassa keppien kera.…

Lokakuussa keskiviikon syke- ja lihaskuntotrennissä kehitetään liikkuvuutta, tasapainoa, hyvää ryhtiä kehoon alkusarjassa keppien kera. HIIT tyylinen sykesarja ennen lihaskuntoa, jossa keskitytään korsettialueen lihaksiin.
Tunti jakautuu liikkuviin ja lihaskuntojaksoihin. Liikkuvissa osissa nostetaan sykettä hauskoilla ja helpoilla liikesarjoilla. Lihaskunto-osioissa käydään monipuolisesti päälihasryhmät läpi. Tunti on keskiraskas ja sopii sekä naisille että miehille.

Ohjaaja: Jonna Suonio.
Teemat syyskaudelle 2018:

SYYSKUU: Helpon ja tehokkaan askelsarjan jälkeen kiinteyttävät pitkät lihaskuntosarjat, kehonpainoa ja käsipainoja hyödyntäen.

LOKAKUU: Kehitetään liikkuvuutta, tasapainoa, hyvää ryhtiä kehoon alkusarjassa keppien kera. HIIT tyylinen sykesarja ennen lihaskuntoa jossa keskitytään korsettialueen lihaksiin.

MARRASKUU: tehokkaan sykeosuuden jälkeen voimaa vartaloon kahvakuula treenillä.

Paikka: Sakarinmäen peruskoulu, Knutersintie 924, 00890 Helsinki

HInta: 10 € kertamaksu (käteinen tai liikuntasetelit)
Jäsenille: 80 € / 12 krt-kortti tai 130 € syksyn anytime-kortti

Katso lisätietoja tunnista ja hinnoista: https://ostersundominsisu.fi/aikuiset/ryhmaliikunta/Fitness