Liikutko tarpeeksi ja monipuolisesti?* Oman jaksamisesi kannalta on tosi tärkeää, että liikut riittävästi -…

Liikutko tarpeeksi ja monipuolisesti?* Oman jaksamisesi kannalta on tosi tärkeää, että liikut riittävästi -…

Liikutko tarpeeksi ja monipuolisesti?*

Oman jaksamisesi kannalta on tosi tärkeää, että liikut riittävästi – onhan kalenteriisi merkittynä lasten harrastuksien lisäksi omat jumpat, joogat ja juoksulenkit. Syksyisiä metsäretkiä unohtamatta!

Össin jumppatarjonta on suunniteltu monipuoliseksi ja niin, että liikuntasuositukset täyttyvät: peruskunto, kestävyys ja lihashuolto hoituu. Tarjoamme erilaisia tunteja joka päivä.

Anytime-kortti (130 € + jäsenmaksu) on helppo ja joustava molemmin puolin. Jumppiin osallistut yhdellä maksulla ja kaikki päivittäiset jumppatunnit ovat käytettävänäsi.

Syksyn aikana kutakin tuntia on noin 14 kertaa. Jos aikasi kuitenkin riittää käymään jumpissamme vain noin kerran viikossa ja anytime kortti tuntuu turhalle, olemme juuri sinua varten räätälöineet 12 kerran kortin (90 € + jäsenmaksu). Tällä kortilla voit käydä kauden aikana 12 kertaa ihan millä tahansa tunnilla.

Nuorille on oma erikoishintainen anytimekortti (65 € + jäsenmaksu), jonka avulla haluamme auttaa nuoria pitämään kiinni liikunnallisesta elämäntavasta.

Jumppien toteutuminen tulevaisuudessa huolestuttavaa. JOTTA VOIMME TOTEUTTAA JUMPPATARJONNAN SUUNNITELMIEN MUKAISESTI TARVITSEMME ILMOITTAUTUMISIA: Jumpat toteutuvat jatkossakin ja pysymme budjetissa, kun anytime kortteja on ostettu 50 kpl ja 12-krt kortteja 50 kpl. Nyt on vasta 21 kpl anytime ja 9 kpl 12-krt!!!

Ilmoittaudu siis mukaan heti! https://ostersundominsisu.fi/aikuiset/ryhmaliikunta/

MUISTA TÄNÄÄN SÄÄVARAUKSELLA PUISTOZUMBA LANDBON KENTÄLLÄ KLO 18-19.

*UKK:n viikottainen liikuntasuositus 18-64 vuotiaille: ”Paranna kestävyyskuntoa liikkumalla useana päivänä viikossa yhteensä ainakin 2 t 30 min reippaasti tai 1 t 15 minuuttia rasittavasti. Lisäksi kohenna lihaskuntoa ja kehitä liikehallintaa ainakin 2 kertaa viikossa.”

Ryhmäliikunta – ÖSTERSUNDOMIN SISU – ÖSSI RY