Liikunnalla on merkittävä vaikutus ihmisten henkiseen kestävyyteen ja terveyteen. Hyvinvointi on meille kaikille ensiarvoisen…

Liikunnalla on merkittävä vaikutus ihmisten henkiseen kestävyyteen ja terveyteen. Hyvinvointi on meille kaikille ensiarvoisen…

Liikunnalla on merkittävä vaikutus ihmisten henkiseen kestävyyteen ja terveyteen. Hyvinvointi on meille kaikille ensiarvoisen tärkeää ja haluamme tehdä Össissä kaikkemme, jotta pystymme tarjoamaan mielekästä ohjattua toimintaa koronakriisin aikana ja sen jälkeenkin.

Erityisjärjestelyillä mahdollisestaan toiminnan järjestäminen ja tilojen turvallinen käyttö. Toivomme teiltä ymmärrystä ja pyydämme jokaista huomioimaan poikkeustilanteesta aiheutuvat järjestelyt: Yhdessä pystymme minimoimaan koronaviruksen leviämisen liikuntaharrastajien keskuudessa.

Poikkeukselliset ajat vaativat poikkeuksellisia toimia. Kyseessä on yhteinen ponnistus.

Muistetaan noudattaa annettuja ohjeita koronan torjumiseksi:

· Yli 15-vuotiaille suositellaan vahvasti kasvomaskia sisätiloissa aina, kun se on mahdollista. Esim. urheilutilanteissa maskin käyttäminen on usein hankalaa, mutta maskia tulee käyttää saavuttaessa, vaatteita vaihdettaessa tai odotettaessa omaa vuoroa.
· Kaikki osallistujat pesevät kätensä saapuessaan ja poistuessaan tiloista.
· Välineet desinfioidaan aina toiminnan aluksi ja lopuksi.
· Turvavälit pidetään kaikissa tilanteissa.
· Pukuhuoneiden käyttöä vältetään.
· Toimintaan ei osallistuta, jos ilmenee lieviäkin oireita.
· Oman vuoron alkua odotetaan salin ulkopuolella ja turhaa oleskelua käytävillä vältetään. Näin ryhmät sekoittuvat mahdollisimman vähän.

Emme voi pakottaa käyttämään maskia, mutta tämä on vahva suositus käyttämään sitä oman ja muiden terveyden hyväksi.

Lue Össin korona-ajan ohjeista tarkemmin nettisivuiltamme https://ostersundominsisu.fi/ajankohtaista/korona-ajan-ohjeet