Kesaduuni-OPn-piikkiin

Kesätöitä 15-17-v. nuorille OP:n piikkiin

Össi on mukana Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa ja haemme 15-17-vuotiaita nuoria töihin apuohjaajiksi kesäleireille (3 paikkaa) sekä Some-lähettilääksi/nettivelhoksi (2 paikkaa).

Lue tarkemmat kuvaukset työtehtävistä alta ja lähetä vapaamuotoinen hakemus: info@ostersundominsisu.fi. Samasta osoitteesta voit myös kysyä lisätietoja avoimista työpaikoista. Työnhaku on auki 13.3.-14.4.2023.

Kesätyöhakemuksen voit lähettää myös  Työhakemus-lomakkeella, joka löytyy valikosta yhteystiedot.

Kesäleirin apuohjaaja
Haemme kolmea apuohjaajaa kesäleireille. Kesäleirit pidetään Östersundomissa Sakarinmäen peruskoululla. Työhön kuulu lasten ohjaamisen ja leikittämisen lisäksi siivousta ja yleisestä järjestyksestä huolehtimista. Päivän mittaan ollaan sisällä liikuntasalissa ja ulkona pihalla.

Työ kestää kaksi viikkoa, yhteensä 60 tuntia, ma-pe klo 9-15 ajalla 5.6.-16.6.2023.

Sinulta löytyy intoa ohjata ja olla yhdessä 7-12 vuotiaiden koululaisten kanssa. Arvostamme oma-aloitteisuutta, liikunnallisuutta, vastuullisuutta ja valppautta.Työssä tarvitsee hyvää fyysistä kuntoa ja rautaisia hermoja, jotta jaksaa touhuta koululaisten kanssa koko päivän. Liikunnallisuus ja aikaisempi kokemus lasten ohjaamisesta katsotaan eduksi, samoin tukioppilastoiminta ja muut luottamustehtävät.

Katso lisätiedot kesäleiristä https://ostersundominsisu.fi/lapset/leirit/

Somelähettiläs/nettivelho
Löytyykö sinulta visuaalista silmää ja some on hallussa? Ehkä inspiroidut uusista TikTok -haasteista, pidät kuvien muokkaamisesta Instagramiin ja tykkäät tapahtumien ja tilanteiden taltioinnista? -> Lue loppuun, jos vastasit kyllä.

Haemme kahta somelähettilästä/nettivelhoa urheiluseuramme sosiaalisen median kanavien ja verkkosivujen päivittämiseen kesällä 2023.

Työ kestää kaksi viikkoa, yhteensä 60 tuntia, sopimuksen mukaan kesä-elokuun 2023 aikana. Työtä on kerralla maksimissaan 6 h päivässä. Työ painottuu kesäkuun alkuun, koska silloin urheiluseurassamme on enemmän tapahtumia. Työ tehdään suurimmalta osin urheiluseuran tapahtumissa, mutta osan työtunneista voi tehdä etänä kotoa käsin.

Työtehtäviin kuuluu tehdä julkaisuja urheiluseuramme internetsivuille, Instagram-tilille, Facebook-sivulle ja YouTube-kanavalle. Seurallamme ei ole vielä TikTok-kanavaa, mutta sen avaaminen on ajankohtaista nuorten tavoittamiseksi. Annamme aiheen, josta toivomme päivityksen, mutta saat vapaat kädet suunnitella ja toteuttaa sen. Kuvat ja stoori voivat olla melkein mistä vain, missä sinäkin liikut: tapahtumista, rannalta, vaellusreitiltä tai jännittävästä matsista. Tärkeintä on, että julkaisu ja kuva liittyy Östersundomiin sekä hyvinvointiin ja urheiluun.

Tarvitset työssäsi hyvää some-tuntemusta. Pystyt kirjoittamaan hyvää suomenkieltä. Östersundomin hyvä paikallistuntemus, valokuvaustaito ja aktiivisuus somessa katsotaan eduksi.

Tehtävä räätälöidään tekijän mukaan.

Lisätietoja Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjasta: https://www.op.fi/web/op-uusimaa/kesaduuni-opn-piikkiin