Järjestämme Östersundomissa Sakarinmäen peruskoululla liikunnallisia EasySport-kesäleirejä koululaisille! Leirit sopivat kaikille taitotasoon katsomatta. Ohjaus molemmilla……

KESÄTÖITÄ 15-17-VUOTIAILLE

Kesätyötekijän tulee täyttää 15 vuotta vuoden 2022 aikana, eikä hän ei saa olla yli 18-vuotias kesätyön aikana (täyttänyt 18v.).
SOMELÄHETTILÄS (3 paikkaa)
✅ Etsimme kesäksi joukkoomme some- ja mediataitajia. Somelähettilään tehtävää ei ole tarkasti rajattu, vaan voimme yhdessä räätälöidä sinulle sopivan tehtävän. Somelähettiläs voi esimerkiksi ottaa kuvia Instagramiin, vlogata Youtubeen, tehdä videoita Tiktokiin, kirjoittaa blogitekstejä tai Facebook-päivityksiä.
✅ Somelähettiläs voi myös olla mukana sovittuina ajankohtina Össin kesätapahtumissa (esim. kesäleirit ja puistojumpat) ja tehdä niistä päivityksiä ja auttaa tapahtumien käytännön järjestelyissä.
Työn kesto 2 viikkoa, 60 tuntia, sovittaessa ajalle 6.6.-10.8.2022. Työtä voi tehdä osittain etänä kotoa käsin.
KESÄLEIRIAPUOHJAAJA 🤸‍♀️ (6 paikkaa)
 ✅ Kesätyö on ajalla 6.6.-17.6.2022 ma-pe klo 9-15. Huom! Jos aika ja ajankohta ei sovi, älä hae leirille töihin.
 ✅ ÖssiGymGamp on liikunnallinen kesäleiri 1.-6. lk koululaisille Sakarinmäen peruskoululla (Knutersintie 924, Hki). Leireillä on töissä 5 kokenutta lasten liikuntaohjaajaa, joiden lisäksi palkkaamme kuusi apuohjaajaa kesätöihin. Löytyykö sinulta intoa ohjata ja toimia yhdessä 7-12 vuotiaiden lasten kanssa?
 ✅ Työhön kuulu lasten ohjaamisen lisäksi siivousta ja yleisestä järjestyksestä huolehtimista. Päivän mittaan ollaan sisällä liikuntasalissa ja ulkona pihalla.
✅ Aikaisempi kokemus lasten ohjaamisesta ja liikunnallisuus katsotaan eduksi.
KESÄTYÖNTEKIJÖILTÄ
odotamme:
✅ oma-aloitteisuutta
✅ vastuullisuutta ja tunnollisuutta
Arvostamme:
✅ harrastuneisuutta ja kiinnostusta liikuntaa kohtaan
✅ reipasta asennetta ja luovuutta
✅ aktiivisuutta: osallistumista oppilaskuntaan, tukioppilas ynnä muuhun toimintaan, isoskoulutus, partio tai muita ohjaajakursseja
TOIMI NÄIN, JOS HAET MOLEMPIIN TAI JOMPAAN KUMPAAN TEHTÄVÄÄN:
✅ Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 17.4. mennessä info@ostersundominsisu.fi.
Molemmissa pesteissä työtä on yhteensä 60 tuntia ja palkka on 400 euroa.
✅ Merkitse kalenteriin: valituille on Osuuspankin järjestämä perhdytys 24.5. klo 16.00-17.00. Sen lisäksi järjestämme Össin kesätyöntekijöille yhteisen tapaamisen ja perehdytyksen tehtävään ennen työn aloittamista.