️ KESÄLEIRIT️ Kohta kaksi leiriä takana. Koronasta huolimatta pystyimme järjestämään leirit turvallisesti ja lapsilla…

️ KESÄLEIRIT️ Kohta kaksi leiriä takana. Koronasta huolimatta pystyimme järjestämään leirit turvallisesti ja lapsilla…

☀️ KESÄLEIRIT☀️ Kohta kaksi leiriä takana. Koronasta huolimatta pystyimme järjestämään leirit turvallisesti ja lapsilla on ollut ilo pinnassa. Meillä on ollut upeat kelit ja pienet vesisateet eivät ole haitanneet ulkoilua.

Olemme saaneet nähdä upeita liikuntasuorituksia ja hienoja temppuja voimistelusalissa. Lipunryöstö on vuodesta toiseen pysynyt lasten suosikkileikkinä ulkopeleissä. Ollaan kyllä tehty paljon kaikkea muutakin, mm. maanvalloitusta, kirkonrottaa, ultimatea, temppurataa, kpk:ta, korista, pesistä – jotain nyt mainitakseni.

Kuvakooste leiristä löytyy Össin instagramista, tili on nimellä ”ostersundominsisu” – liittykää seuraajiksi https://www.instagram.com/ostersundominsisu. Jos et ole aktiivinen instan käyttäjä, Össin instagram feedi näkyy nettisivuilla, etusivun alalaidassa. Huom! Kuvissa näkyy vain lapset, joiden huoltajat ovat antaneet kuvien julkaisuluvan (erikseen kirjallinen tai Össin myClubin kautta sähköisesti).

Ensi viikolla on vielä neljän päivän mittainen leiri ma-to, johon mahtuu mukaan. Ilmoittaudu tästä linkistä: https://ostersundominsisu.fi/lapset/leirit/. Ensi viikon ohjaajina ovat Elias Mäkinen ja Kira Kaasinen.

Oikein iloista kesän jatkoa kaikille perheille!

Riikka, Saara, Elias, Kira, Jenna, Kerttu, Jonas, Matleena, Lempi, Emma, Maia, Iida, Eerika ja Suvi
– Östersundomin Sisu – Össi ry –64 Followers, 71 Following, 38 Posts – See Instagram photos and videos from Östersundomin Sisu – Össi (@ostersundominsisu)